Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A5] Mój wyświetlacz w Galaxy A5 2017 nie działa

(Temat utworzony: 27-01-2019 07:07 PM)
1546 Wyświetlenia
Kacper1
First Poster
Opcje

Witam, mam problem z moim Galaxy A5 2017, a mianowicie telefon upadł mi z wysokosci około 1,5-2m i przestał działać wyświetlacz. Telefon reaguje na wszystkie przyciski, skan lini papilarnych też działa bo po przyłożeniu palca podświetlają się dolne przyciski, telefon został już parę razy zrestartowany i nic. Telefon ciągle jest podłączony do Internetu i otrzymuje wiadomości na połączenia równiez reaguje. Najważniejsze jest chyba to że podczas upadku był w etui i nie ma najmniejszych obrazen zewnetrznych, żadnego pękniecia, żadnej ryski. Sam wyświetlacz działał jeszcze przez chwilę, chociaż słowo działał raczej tu nie pasuje bo wyświetlał tylko pare źelonych pasków w poziomie. Co mnie zastanawia to co w nim moze nie działać i czy trzeba bedzie wymienić cały ekran. 

0 Like
1 Odpowiedz
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Kacper1 to, że nie widać "zewnętrznych obrażeń" telefonu nie oznacza, że nie doszło do uszkodzenia organów wewnętrznych.

W przypadku twojego, niestety niezbędna jest hospitalizacja w serwisie. :winking-face:ambulance.gif

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like