Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A36 5G

(Subiect creat la: 21-06-2025 08:01 PM)
202 Vizualizări
melly4
Helping Hand
Opțiuni

O scurta recenzie pentru UN A36 5G ! Am testat UN A36 5G timp de aproape 48 ore si Da Este un Telfon Bun vs predecesorul A35! S a instalat un update destul de mare dar Security Patch a ramas la 1 Aprile 2025 inca! CE am remarcat ! Qualcomm 6 gen 3 (4nm) Este foarte efficient! energetic Nu are lag , Nu se incalzeste! Cu doar 6 GB de Ram zboara prin Android ul 15 One UI 7! Desi are 6.7" nu pare Mai mare in dimensiun decat A35 uli Este foarte Slim 7.4mm vs A35 8.2mm SI are 195g ceea ce il face SA nu l simiti ca pe o caramida!  Are Sunet Stereo cu Dolby de calitate, ,convorbiri Clare atat pe Classic cat si pe Platforme E2EE, display foarte Vivid si luninos! SE pare ca acesta Este un Tel de Buget foarte bun pret calitate pentru 250 EUR ! DACA nu aveti banjti penteu ceva Mai scump e Super Ok  A36 5G caruia sincer de data asta are si protectia 2G! Totul functioneaza  impecabil ,pratic nu am avut ce sa i reprosez! Am uitat sa amintesc ca acesta are si Partitie A/B pentru instalare Update Software ceea ce nu Mai gasiti la telurile din gama A sub A36 5 G!

3 Răspunsuri
sorin2022
Pathfinder
Opțiuni
Nu as da a 16 pe a36 never...
0 Aprecieri
melly4
Helping Hand
Opțiuni

Fiecare dupa cum crede de cuviinta! Eu zic ca A36 5G Este cu mult inaintea Lui A16 Mai ales CA a fost Lansat direct cu Android 15 din fabrica ! A16 nu are sunet Stereo PE Telefon SI nici procesorul Qualcomm! Eu door l am testat ! SI SE incarca repejor plus CA a stat cu VPN Always On permanent si cu Signal in Background Unrestricted Push notifications fara serviicile google) ceea ce insemna CA deja ai 2 consumatori permanenti iar bateria Tine!

0 Aprecieri
sorin2022
Pathfinder
Opțiuni
Am avut și unul și altul și fata de a16 este coteț cu tot cu snapdragonul lui...părerea mea
0 Aprecieri