Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

[A3] Odzyskanie danych ze zbitego telefonu

(Temat utworzony: 05-07-2019 02:19 PM)
9642 Wyświetlenia
karcio424
First Poster
Opcje

Witam,

Jestem w posiadaniu telefonu Samsung Galaxy A3 2016, dzisiaj mi upadł w związku z czym padł wyświetlacz i dotyk, zależy mi na odzyskaniu danych z telefonu oraz wyczyszczeniu jego pamięci dla bezpieczeństwa. Wymiana ekranu nie kalkuluje mi się ponieważ i tak planowałem w najbliższym czasie zmienić telefon na inny. Czy jest możliwość zrzucenia całej pamięci z poziomu komputera z zablokowanego telefonu?

Pozdrawiam,

Karol

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PawełN
Navigator
Opcje

Cześć @karcio424,

jeżeli telefon ma jeszcze dostęp do internetu i konto Samsung to jest nadzieja!

Zaloguj się na: https://findmymobile.samsung.com/

Odpowiednio znajdziesz tam:f1.jpg

f2.jpg

f3.jpg

f4.jpg

Dane zostaną zapisane na chmurze, z której będzie możliwość ich przywrócenia na innego Samsunga.

Pomogłem? Zaakceptuj jako rozwiązanie.

„Musimy nauczyć się uzyskiwać potrzebną nam energię bez zużywania surowców.“ Nikola Tesla

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@karcio424, jakie dane chcesz odzyskać? Część danych może znajdować się w chmurze oraz na Twoim koncie Samsung, Google lub Microsoft. Obawiam się, że nie uda się żadnej z wymienionych przez Ciebie czynności wykonać na zablokowanym telefonie.

Rozwiązanie
PawełN
Navigator
Opcje

Cześć @karcio424,

jeżeli telefon ma jeszcze dostęp do internetu i konto Samsung to jest nadzieja!

Zaloguj się na: https://findmymobile.samsung.com/

Odpowiednio znajdziesz tam:f1.jpg

f2.jpg

f3.jpg

f4.jpg

Dane zostaną zapisane na chmurze, z której będzie możliwość ich przywrócenia na innego Samsunga.

Pomogłem? Zaakceptuj jako rozwiązanie.

„Musimy nauczyć się uzyskiwać potrzebną nam energię bez zużywania surowców.“ Nikola Tesla

Bruizer7315
First Poster
Opcje

Cześć! Problem stary jak świat..

Dwukrotnie byłem w takiej sytuacji, za pierwszym razem dałem telefon do zwykłego serwisu telefonów: wsadzili nowy ekran, zgrali pliki, zabrali ekran, 100 zl usługa, proste i nie psuje krwi.

Za drugim razem, skorzystałem z siły internetu, 5h szukania rozwiązań, aplikacji etc. aż tu nagle pomysł cudowny w swojej prostocie, koszt ok. 25 zl. Podsyłam link. 

Bo jak coś jest głupie, ale działa, to wcale nie jest głupie 😉

0 Like
Bruizer7315
First Poster
Opcje
0 Like