Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A20e] zmiana dzwięku przypomnienia o powiadomieniu

(Temat utworzony: 15-09-2019 09:07 PM)
3370 Wyświetlenia
witek21
Apprentice
Opcje

Witam, Samsung Galaxy a20e proszę o pomoc ze zmianą dzwięku przypomnienia o nieodebranym powiadomieniu, domyślnie jest taki sam jak SMS, jak to zmienić?

20 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@witek21 usługa korzysta ze standardowego dźwięku  powiadomień. Aby ją odróżnić należy zmienić dźwieki w innych aplikacjach, aby nie korzystały z tego samego dźwięku.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
witek21
Apprentice
Opcje
A da się zmienić ten dzwięk standardowy, aby był inny niż powiadomienie o SMS?
0 Like
witek21
Apprentice
Opcje

A jak zmienić ten domyślny dzwięk  powiadomienia żeby nie był jak od SMS?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@witek21, przejdź kolejno do: Ustawienia > Powiadomienia > odszukaj na liście aplikację Telefon > Połączenie nieodebrane > Dźwięk. Daj znać czy udało się zmienić dźwięk.

witek21
Apprentice
Opcje

To co sugerujesz to nie to bo mam ustawione na : cichy, a mam przypomnienia  o nieodebranym powiadomieniu o braku odebrania połączenia, chodzi mi też o inne aplikacje nie tylko SMS czy nie odebrane połączenie - np mam ustawione jeszcze na aplikacje poczty a na wszystkich tych mam dźwięk jak na sms. Coś czuje ze nie ma takiej możliwości.... . Konkurencja to ma A Samsung chyba zaspał....

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@witek21, próbowałeś zmieniać dźwięk powiadomienia dla klienta pocztowego? Ścieżka dostępu do ustawień będzie dokładnie taka sama jak dla nieodebranego połączenia. Identyczne kroki musisz wykonać dla każdej aplikacji. Odnośnie nieodebranego połączenia to niestety nie wiem jak zmienić dźwięk.

0 Like
witek21
Apprentice
Opcje

Dzwięk powiadomienia dla klienta poczty mam ustawiony taki jak chce, ja chcę zmienić dzwięk przypomnienia o powiadomieniu na inny niż ten z SMS

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@witek21  Nie ma takich możliwości na rozdzielenie dźwięku.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@witek21, niestety nie udało mi się znaleźć opcji, za pomocą której możliwa byłaby zmiana dźwięku przypomnienia.

0 Like