Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A10] Niemożliwe odtwarzanie filmów typu H.264 + HEVC czy sam HEVC w samsungu galaxy A10

(Temat utworzony: 12-12-2019 09:01 AM)
752 Wyświetlenia
flexibility
Apprentice
Opcje

Witam serdecznie,

chciałbym dowiedzieć się kiedy będzie można używać samsunga galaxy A10 w pełni? 

Dokładnie blokuję odtwarzanie filmów nagranych na kamerze GOPRO BLACK 7 –  H.264 + HEVC czy sam HEVC

Błąd polega na tym że pozostaje tylko ścieżka dźwiękowa, obraz zaś jest czarny bez video!

Kiedy zostanie poprawiona ta sytuacja?

Pozdrawiam,

Mariusz

0 Like
7 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@flexibility, rozumiem, że próbowałeś wyłączyć oraz ponownie włączyć telefon? Czy w przypadku odtwarzania innych filmów również pojawiają się problemy? Zachęcam również do zgłoszenia tego błędu bezpośrednio w aplikacji Samsung Members. Jak tylko otrzymasz odpowiedź to koniecznie daj znać.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@flexibility, Spróbuj użyć innego odtwarzacza niż domyślnego, np. VLC.

0 Like
flexibility
Apprentice
Opcje

@nismo – oczywiście że to nie ma nic wspólnego. 

Wszystkie filmy działają bez zarzutu. Nagrane bezspośrednio na urządzeniu odpalają się.

Problem pojawia się wyłącznie przy skopiowaniu plików z karty SD w formatach GOPRO o jakich wspomniałem dodatkowo rozdzielczość 1440 między 40/60 fps

Dostałem informacje że to dość powszechny problem i że SAMSUNG ma dać łatke co całej lini GALAXY A

Podasz ten wątek dalej? Ja się tu nie obeznaje. Dopiero dzisiaj założyłem konto.

0 Like
flexibility
Apprentice
Opcje

Dziękuję Ci za sugestie. 

Wiesz, co odziwo działa? Zwykła apliakcja do "zdjęć" co uważam za paradoks i ciekawostkę :smiling-face:

Uzupelniając wątek najgorszym problemem mojego problemu :smiling-face: Jest to że po prostu nie widać podglądu filmów – czyli miniatur!

A to bardzo potrzebne jeśli wrzuca się filmy do sieci like instagram itp. Nie można wtedy zweryfikować w ogóle co to za nagranie itp.

Dopiero po wyborze do instagrama widać film, ale to uciążliwe jak ma się ich 30 i więcej.

To nie praca tylko męka 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@flexibility, odnośnie zgłoszenia błędu to możesz to zrobić bezpośrednio z Twojego telefonu za pomocą aplikacji Samsung Members. Po uruchomieniu aplikacji wybierz opcję Pomoc a następnie Wyślij opinię.

marulekkk
First Poster
Opcje
A 32 niemożliwe odtwarzanie filmów typu H.264/265
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@marulekkk, Spróbuj odtworzyć wideo za pomocą zewnętrznego odtwarzacza, np. VLC

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.videolan.vlc&hl=pl