Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A 20e - merge greu touch-ul

(Subiect creat la: 03-02-2021 12:58 AM)
881 Vizualizări
anya2406
Explorer
Opțiuni

Buna! Am cumpărat astăzi un A20e 2019 si nu stiu de ce, dar touch-ul merge greu. Adica nu pot sa dau swipe pana jos, dintr-o mișcare, ci din mai multe, ceva mai încete. Știe cineva ce pot face, va rog? Sper ca se înțelege...

1 Soluţie
Soluţie
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
Salutare, telefonul a fost luat de nou si funcționează la fel chiar și ***** actualizarea tuturor aplicațiilor si finalizarea proceselor din fundal. De obicei la configurarea telefoanelor mai slăbuțe (ca performanta) apar mici probleme cu fluiditatea interfeței

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

9 Răspunsuri
Soluţie
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
Salutare, telefonul a fost luat de nou si funcționează la fel chiar și ***** actualizarea tuturor aplicațiilor si finalizarea proceselor din fundal. De obicei la configurarea telefoanelor mai slăbuțe (ca performanta) apar mici probleme cu fluiditatea interfeței
anya2406
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc mult! Nu este nicio modalitate prin care sa îndrept acest lucru, nu?
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
Mama mea deține un A20e ce se misca destul de binișor in aplicații. încearcă sa observi dacă comportamentul telefonului se redresează pe parcursul următoarelor zile. Evident trebuie sa ai și niște așteptări simple de la performanță, "face încet dar face bine"
anya2406
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc mult!!!
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
cu mare drag!
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
Probabil spre dimineața vei primi ajutor de la băieții care se ocupa zilnic cu probleme de tot felul. Sunt sigur ca iti vor lasa si ei un comentariu util. O seara frumoasa!
anya2406
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc din suflet! Seara buna!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Buna,
Mergi in setări, display, și bifează sensibilitatea atingere. Vezi cum e după ce pui pe on setarea respectiva.
Folosești o folie sau sticla pe ecran?
anya2406
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc, dar este pe on de ieri și nu s-a întâmplat nimic. Iar folie nu i-am pus încă.