Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Încărcător Samsung A31

(Subiect creat la: 14-08-2022 04:20 PM)
255 Vizualizări
_lavinia7
Journeyman
Opțiuni
Bună ziua!
De cam o săptămână telefonul meu se încarcă extrem de greu (nu intra in modul "incarcare rapida", dar facand testele pentru soft, telefonul nu are vreo problema). Am încercat cu alt încărcător samsung mai vechi si are acelasi rezultat (dar la alt telefon incarcatorul merge perfect).
A intrat in modul "incarcare rapida" si s-a incarcat normal doar folosind unincarcator de laptop.
Unde ar putea fi problema?
Multumesc

1 Soluţie
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Interfața la Smart Switch este actualizată,nu mai este cum era dar o să te descurci.Acolo în dreapta sus sunt 3puncte pe care dacă apeşi găseşti un meniu cu o serie de opțiuni.Uşor aşa,pas cu pas o rezolvi.
Dacă nu este clar ceva,întrebi.
🙂

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Smartphone-ul A31 are maxim 15W ca încărcare iar bateria de 5000 mAh,practic exact ca bateria unui S22Ultra.Cred că acolo la setările bateriei ai doar opțiunea Fast charging care trebuie activată,însă încărcarea se va face doar cu 15W maxim,indiferent de faptul că utilizezi un încărcător mai eficient(de 25W spre exemplu).
De la 0%-100% testul de pe site-ul celor de la gsmarena arată că durata este de ~ 3h.Mai exact (2:48h).
Pentru tine ce înseamnă extrem de greu?
https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a31-review-2130p3.php

Poate fi o problemă a software-ului.Ai făcut vreun update recent?
Restartează-l şi verifică încărcarea din nou.
_lavinia7
Journeyman
Opțiuni
Mersi de raspuns. Extrem de greu: in 6h s-a incarcat abia 33% (observam si oscilatii de a coborî procentajul in timp ce era la incarcat fara sa-l folosesc). S-a simtit o diferenta drastica de cum era inainte. (Functia de fast charging era mereu activata).
Crezi ca daca as lua un incarcator nou identic ar trebui sa rezolve problema?
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu ştiu dacă rezolvi schimbând charger-ul cât timp ai specificat că pe alt dispozitiv funcționa.Dacă nu funcționa,da.Puteai bănui atât capul de încărcare cât şi cablul.Încearcă să cureți memoria cache la usb settings din aplicațiile de sistem.Apoi restart normal al smartphone-ului şi testat cum încarcă.
_lavinia7
Journeyman
Opțiuni
Legat de actualizarea software, ultimul a fost in dec 2020. Am incercat sa ii fac acum dar imi da "eroare la actualizarea firmaware-ului".. nu reusesc sa il actualizez
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Trebuie analizată cu atenție problema aceasta cu eroare la update.Rezolvată,apoi poți să te orientezi şi spre rezolvarea cu încărcarea.Ce versiune de Android ai?
_lavinia7
Journeyman
Opțiuni
Versiunea Android este 10
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Să faci te rog o captură de ecran cu informatia de aici. Este importantă pentru a şti exact care este ultimul firmware disponibil pentru smartphone-ul tău,corelat cu CSC-ul.
La Software information din setările generale găseşti informația aceasta.Screenshot_20220814-161955_Settings_26325.jpg
_lavinia7
Journeyman
Opțiuni
OkScreenshot_20220814-162135_Settings.jpg
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Clar este ceva în neregulă cu el.Ar trebui să ai Android 12,cu patch-ul pe Aprilie.Aceasta este ultima actualizare oficială disponibilă.Screenshot_20220814-162543_Samsung Internet_26327.jpg
_lavinia7
Journeyman
Opțiuni
Oh.. si cum as putea remedia situatia?
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Interfața la Smart Switch este actualizată,nu mai este cum era dar o să te descurci.Acolo în dreapta sus sunt 3puncte pe care dacă apeşi găseşti un meniu cu o serie de opțiuni.Uşor aşa,pas cu pas o rezolvi.
Dacă nu este clar ceva,întrebi.
🙂
_lavinia7
Journeyman
Opțiuni
Heii, am reusit sa-l actualizez, are Android 12 acum si surpriza— merge incarcatorul lui pe modul fast charging ca la inceput, incarca bine acum.
Multumesc pentru indicatii!Screenshot_20220814-195226_Settings_40125_1660495951.jpg
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Pentru puțin.Acum poți spune că eşti la zi cu software-ul.Dacă vei constata că apare iar acea problemă cu încărcarea,va trebui să faci un efort să contactezi un service autorizat să nu fie o problemă hardware(ceva componente slăbite/defecte).
Te aşteptăm cu drag în scurt timp cu reacții la adresa Androidului 12.Suntem pregătiți,au fost şi negative şi pozitive dar mergem înainte .A31 fiind din 2020 şi venind cu Android 10 din fabrică vei avea oficial upgrade şi pentru Android 13.
Seară frumoasă!
_lavinia7
Journeyman
Opțiuni
Pana acum observ multe diferente, cel putin in plan estetic, si imi plac toate. Iar ca navigare, e o diferenta imensa, se misca ireprosabil.
Seara buna, asemenea :smiling-face:
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
O să descoperi pas cu pas ce e nou şi mai sunt destule discuții şi pe aici.Important este să funcționeze. 🙂
Acum mă uitam pe internet,unele surse spun că A31 nu ar primi şi 13.Dar nu cunosc detalii,când va apărea acea listă oficială aici,vei şti exact. 🙂
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Excelent, bine ca ai rezolvat!

Am marcat respunsul lui @Anonymous User  ca si solutie la problema ta, sper ca e ok.

_lavinia7
Journeyman
Opțiuni
Sigur că da
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Pentru mine un mulțumesc sincer este mai prețios decât orice.Contează că acea problemă cu actualizarea ai reuşit să o rezolvi.Asta mă bucură, în rest toate la timpul lor(încărcarea,bateria,etc)
🌹
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Uite cum facem,dacă este blocat canalul OTA şi nu primeşti update wireless sau prin date mobile,poți încerca cu ajutorul Smart Switch PC instalată pe PC sau laptop.
Te conectezi cu cablul de date,după ce o instalezi şi o deschizi.Ai atât pe site-ul de la Samsung cât şi aici pe platformă informații despre cum se efectuează actualizarea şi backup-ul cu această aplicație.Dacă nici aşa nu reuşeşti mi-e teamă că va trebui să resetezi smartphone-ul(nu înainte de backup şi sincronizare) sau să apelezi la un service autorizat să îți scrie ei direct ultimul firmware.
https://www.samsung.com/ro/apps/smart-switch/
Acolo la sfârşit ai un tabel şi aplicația pentru Windows(executabilul .exe) ,pe aceea o descarci şi o instalezi,urmănd paşii de pe ecran.
alzr
Pathfinder
Opțiuni
Este o problema pe placa de baza. Am intalnit la A32 aceeasi problema, ori mergi la service cu el ori poti incerca un incarcator de la Xiaomi (cel de 33W de exemplu,pe care eu l-am achizitionat si incarca rapid).
0 Aprecieri