Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Výkupní bonus Samsung

(Téma vytvořeno: 03-03-2023 10:04 AM)
2481 Zobrazení
luboss78
Explorer
Možnosti
Ahoj, chci se zeptat, jestli už někdo obdržel výkupní bonus 3.000 od Samsungu, nebo si opravdu nechávají až těch 35 dní.
V Members v sekci výhody jsem bonus potvrdil a teď je tam nějaký poukaz s dobou platností, dobou vydání, možnostmi Kopírovat do schránky a Označit jako použitý (co když doba platnosti třeba vyprší a bonus pořád neobdržím?)
Nevím však jestli musím s tím poukazem dělat ještě něco dalšího, nebo už jen čekat na vyplacení bonusu na účet, který jsem uvedl na začátku registrace.

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Teď už jen čekat. Pokud by neproplatili v čase, tak urgovat na u Samsungu. Délka záleží jak kdy, někdy třeba do týdne, jindy fakt těch 35 dní. Já tam třeba ještě ani ten poukaz nemám..

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @luboss78 

ze zkušeností Vám můžu říci, že se výplatní bonus opravdu vyplácí až ke konci daného termínu. Pokud jste ho již v members potvrdil, tak jste na konci své cesty a už jen čekáte na penízky 🙂

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
12 Odpovědi
Řešení
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Teď už jen čekat. Pokud by neproplatili v čase, tak urgovat na u Samsungu. Délka záleží jak kdy, někdy třeba do týdne, jindy fakt těch 35 dní. Já tam třeba ještě ani ten poukaz nemám..
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @luboss78 

ze zkušeností Vám můžu říci, že se výplatní bonus opravdu vyplácí až ke konci daného termínu. Pokud jste ho již v members potvrdil, tak jste na konci své cesty a už jen čekáte na penízky 🙂

0 Like
tsevca
Navigator
Možnosti
Pokud se nepletu, Samsung čeká, aby si ověřil, že zákazník telefon nevrátí po vyplacení bonusu, a tak už z principu nespěchá.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

To je při čekání na voucher v aplikaci members, po potvrzení už tohle neplatí.

0 Like
ConstantineKlim
Apprentice
Možnosti
Ahoj, v jaké podobě jste zde viděli potvrzení těch 3000? Jde mi o to, že už jsem dostal vyplaceno výkupní cenu starého telefonu, ale ty 3000 prý budu muset někde potvrdit... ale zatím stále nic. Tak nevím jestli jsem něco nezmeškal.
0 Like
luboss78
Explorer
Možnosti
Pokud Vám už přišlo potvrzení o výkupu starého telefonu a vyplacení výkupní částky, tak v telefonu v aplikaci Samsung Members by se cca do 14ti dnů od tohto potvrzení měl v sekci Výhody zobrazit Banner viz. obrázek (průběžně si to hlídejte). Na ten kliknete a potvrdíte tím bonus. Měl by se zobrazit poukaz. Pak už jen čekat na vyplacení, jak už bylo vysvětleno.Screenshot_20230303_110959_Samsung Members_1000014843_1677838199.jpg
Martule
Explorer
Možnosti
Mně tedy přišel mail 15.2.a v Members stále nic...čekám 🙃
luboss78
Explorer
Možnosti
Do kterého datumu máš ten poukaz?
0 Like
Martule
Explorer
Možnosti
Žádný poukaz zatím nemám...pouze mi dorazily peníze za výkup starého mobilu a hodinek
0 Like