Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Výkup starých zařízení

(Téma vytvořeno: 03-03-2025 06:42 AM)
2959 Zobrazení
Anell129
Explorer
Možnosti
Zdravím komunitu, 
snažím se ex post hledat informace o výkupové firmě spolupracující se Samsungem. Našla jsem zahraniční recenze, ráda bych se zeptala tady Vás: kolik z Vás využilo při nákupu nového telefonu službu Trade In a jaké byly vaše zkušenosti s firmou Foxway? 
Osobně mám velmi špatnou. Telefonu odlepili zadní kryt, tím porušili IP, aby mohli uměle cenu snížit na 1716 Kč místo 3990 Kč. Po deseti dnech a pěti e-mailech , na které ale nikdo nereagoval, jsem se rozhodla výkup oficiálně odmítnout a dozvěděla jsem se, že cenu upravili na 3061 Kč. Tu jsem s ohledem na kosmetické vady telefonu, kterých jsem si vědoma, přijala, přišlo mi potvrzení výkupu a pět dní poté další e-mail, že jsem výkup odmítla. Celkem jsem poslala 8 e-mailů a z druhé strany ignorace.
Teď se obávám, že už neuvidím ani peníze, ani telefon a moje dotazy na ZL Samsungu jen "předávají na příslušné oddělení", kde se ale taky nic neděje. 
Jaké máte zkušenosti vy? 

38 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Anell129 

já mám s Foxway také velmi špatné zkušenosti a už bych tam poslal snad jedině nefunkční zařízení. Po tom co jsem tam poslal hodinky prakticky bez škrábance, pásek byl týden starý, tak mi poslali email, že upravují cenu na 10 Kč. S tím jsem nesouhlasil a žádal o vrácení, hodinky se vrátily s vadou a jiným páskem! Posláno x emailů a skončilo to na bodu mrazu. Hodinky šly u nás naštěstí vyreklamovat, takže jsem bez úhony, ale s Foxway opravdu ne.

dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti

Zdravím, zkušenost zatím žádnou nemám a jak to tak čtu, tak ani mít nebudu. Měl sem "nutkání" jim na výkup poslat S24U, to si ten telefon radši nechám. Díky za zpětnou vazbu!

S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta 7), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Já jsem tam poslal S24 U při koupi S25 U, protože jsem očekával, že tam nebudou dělat takové praktiky, když si je dojednal Samsung. Vše proběhlo v pořádku, ale teď to spíše vidím tak, že měli radost, že ho budou moci střelit za víc, jelikož telefon byl v perfektním stavu.
Anell129
Explorer
Možnosti
Jsem ráda, že jsem pomohla. Snad mi odpoví co nejvíc lidí a síla davu donutí Samsung se k tomu postavit čelem.
Dnes už vím, že výkup dělá každý druhý. Mobilní pohotovost (osobně na počkání), Smarty a snad už i T-Mobile. Určitě neposílejte do Estonska.
Anell129
Explorer
Možnosti
Také jsem věřila jménu Samsung. Bohužel jsem se nechala napálit.
I já posílala telefon ve velmi dobrém stavu (jen kosmetické vady od prachu pod ochranným pouzdrem). Bohužel S21 už se asi moc neprodává, tak když už ho mají přeprodat, tak ho vykoupí pořádně pod cenou. I jsem si ho vyfotila, než jsem ho odesílala, ale nemám koho by to zajímalo.
Anell129
Explorer
Možnosti
To mi dáváte naději, že se mi vrátí alespoň ten telefon, ikdyž rozbitý. Nu což, nechám opravit a šup s ním do šuplíku.
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Pekný deň,radšej predať zariadenie cez inzerat alebo do dákeho výkupu mobilov ako do firmy ,s ktorou majú pouzívatelia zlé skúsenosti .(tiez som nič dobré na výkup nepočul).
0 Like
JHonza
Navigator
Možnosti
Dobrý den, zkušenosti mám dobré. Posílal jsem S23+ s několika mikroškrábanci a odřenou barvou u USB. Posouzení proběhlo rychle, dostal jsem nabízenou cenu bez snížení a peníze na účet dorazily za 2 dny. Bez starostí, bez problémů a rychle.
Anell129
Explorer
Možnosti
Já bohužel důvěřovala velkému jménu a neprověřovala, jestli obchodní partneři Samsungu nejsou zloději. Moje chyba.
Teď zkouším, kolik nás podvedených je.
0 Like