Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Starý telefon na výkup

(Téma vytvořeno: 09-08-2023 09:38 PM)
219 Zobrazení
mil89
Pioneer
Možnosti
Zdravím, nemáte někdo zkušenost s výkupem starého telefonu (7-8 let) u mobil pohotovosti? Jde mi to že telefon ma vryp na krytu a podle toho jejich nacenení by ho vykoupit neměli. Neřešil něco podobného? Vzali vám ho? Díky za info 

0 Like
7 Odpovědi
BritneyBitch
Helping Hand
Možnosti
Za zkoušku nic nedáte. Moje zkušenost je taková, že kvůli výkupní ceně to kontrolují snad mikroskopem, ohledně využití bonusu jsou ale benevolentní.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @mil89
jak píše kolega výše, za zkoušku nic nedáte. Bude záležet taky na tom, kdo to bude kontrolovat. Co kolikrát projde u jednoho, neprojde u druhého. Neznám osobně nikoho, komu by zařízení (funkční) nevykoupili vůbec.

Jirka-cz
Voyager
Možnosti
Nechával jsem několik telefonů. Pokud je funkční, tak jej vykoupí. Nechával jsem i starší telefony. U tak starého telefonu kontrují dotyk, funkčnost. Víc nic :winking-face:
0 Like
mil89
Pioneer
Možnosti
Jasně taky jsem si říkal že to zkusím. Jen to posílám přes DPD do MP, přes tu registraci na novysamsung.cz tak jsem si jen říkal co se stane když ho nevykoupi. Je možnost v tomto případě dát na vykup na stejnou registraci něco jiného? Nemáte někdo zkušenost? V podmínkách jsem nic nenašel..
0 Like
Janbond
Pathfinder
Možnosti
Moje přítelkyně prodávala 5 let starý iPhone. Vybrali jsme jedno určité nacenění, mobil vyzvedlo DPD a po nějaké době přišel email, že námi vybraný stav telefonu neodpovídá. Navrhli novou cenu (o několik stovek nižší) a tím se to vyřešilo. Její matka taky využila odprodej starého zařízení při koupi nového, prodala Samsung z roku 2017 a k mému údivu za něj dostala druhou nejvyšší cenu a to bez námitek. Přičemž ten iPhone byl v mnohem lepším stavu než Samsung. Takže opravdu záleží, kdo tam telefon kontroluje. Ale rozhodně vykoupí vše.
0 Like
piters50
Voyager
Možnosti
Starší telefon lze vrátit s plnou náhradou kupní ceny do 7 dnů. Takže pohoda pokud trefilš na špatný kus. Riziko nula
0 Like
Kospas
First Poster
Možnosti
Udělej si registraci na výkup přes novysamsung a dojeď si do Ječné, kde Ti výkup udělají přímo a hned budeš vědět na čem jsi 😉
0 Like