Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Reklamace

(Téma vytvořeno: 25-11-2022 11:58 AM)
484 Zobrazení
Lida10
Journeyman
Možnosti
Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat jestli špatné zkušenosti se Samsung eshopem mám jen já nebo je nás víc. Už celou řadu let používám výrobky Samsung kupovala jsem většinou přes firmu Mobilní pohotovst když pokud vůbec došlo k nějaké reklamaci bylo vše bez problémů. V srpnu jsem objednala Fold 4 přes eshop Samsung .. měli lepší předobjednávkovou nabídku. Bohužel po 2 měsících mi telefon přestal fungovat. Kontaktovala jsem 24.10. zákaznickou podporu Samsung (jinak se na eshop nedostenete) a využila službu Moje Galaxy pro opravu dne 27.10. kurýr přijel vyzvednout tel a zapůjčil mi náhradní samozřejmě to Fold nebyl.. dne 9.11. jsem obdržela protokol ze servisu, že mohu žádat výměnu telefonu. Ihned jsem kontaktovala zase jen zákaznickou linku (přímo eshop nejde) a bylo mi řečeno, že se mi někdo ozve a bude mě informovat o postupu.. dnes je 25.11. zítra uplyne 30 dní kdy jsem předala tel kurýrovi k opravě a jsem stále bez telefonu.. několikrát jsem urgovala po dobrým po zlým (už jsem fakt zoufalá) a stále dokola musíte vydržet, chápeme Vás, ale... když toto slyšíte xkrát cítíte jen bezmoc nebo vztek.. přes eshop (pokud vůbec) objednám jen max příslušenství ale asi už nic většího. 
5 Odpovědi
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Hezký den, já mám s eshopem i přímo servisem jen dobré zkušenosti.

Každopádně, pokud zítra uplyne 30 od předání servisu, máte možnost v úterý odstoupit od kupní smlouvy a prodejce (e-shop Samsung) bude nucen Vám bez zbytečného prodlení vrátit peníze, protože nesplnil svou zákonnou povinnost. Je nutné ale také podotknout, že kdyby Vám dorazil opravený (vyměněný) telefon v pondělí, bylo by ze strany servisu vše v pořádku (pokud konec 30 denní lhůty případne na víkend, je nejzazším termínem den po víkendu).
Libb
MegaStar
Možnosti
Dobrý den, mám obavu, že český problém je v tom, že infolinka Samsungu nemá přímý přístup do systémů servisů. A kdyby servisy brali všechny telefony, neudělají nic jiného, než že by podávali informace.
Chápu, že od Samsungu čekáte to nejlepší, ale že zákona má povinnost vám vyřídit reklamaci do 30 dnů. Nemá povinnost vás průběžně informovat. I když by to bylo hezké, stejně by tam bylo něco jako: čeká na... Odesíláme.
Celkově mně přijde váš příspěvek trochu nespravedlivý. V pondělí telefon buď bude prostě zavolejte na infolinku s tím, že odstupujete od smlouvy. A věřte, že budete ještě ráda, že jednáte s eshopem Samsungu a ne nějakým malým prodejcem. Mám vyzkoušeno obojí.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Lida10
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, děkuji za Vaši reakci. Já jim, ale výsledek že servisu dala už 9.11. s tím, že telefon neopraví a mám se domluvit s eshopem na výměnu či vrácení peněz.. od té doby čekám na vystavení voucheru abych si ho mohla znovu na eshopu objednat. Do teď jsem ho neobdržela. Tudíž telefon do pondělí určitě neobdržím..
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Aha pardon, špatně jsem to přečetl (omlouvá mě, že zrovna jedu s kolegy po D1?).
I v tomto případě asi má e-shop čas těch 30 dnů celkem. Ale ano, čekal bych větší iniciativu od prodejce. Na váš případ už jsme upozornili lidi od Samsungu, na které máme kontakt.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Lida10
Journeyman
Možnosti
Děkuji vám moc
0 Like