la 12-10-2023 01:16 PM
Salut,
Am achizitionat un soundbar direct de pe Samsung shop, si din pacate nu este ceea ce mi-am dorit comparativ cu un alt sistem mai vechi si vreau sa il returnez. Produsul a sosit pe 5 octombrie, am completat formularul de retur acum 3 zile, pe pagina de retur scria clar ca in MAXIM 2 zile voi primi o confirmare, insa n-am primit nici pana acum vreun mail in care sa mi se confirme lucrul asta, asa cum este specificat in politica de retur, citez "Magazinul Samsung Online va comunica Consumatorului, fără întârziere, prin e-mail, confirmarea de primire a formularului de retragere."
Ieri am sunat la customer support sa cer niste lamuriri, mi s-a spus ca daca mi s-a confirmat telefonic, nu mai se trimite si mail, probabil e o politica separata de retur pentru cei de la customer support.
Daca totul este confirmat, am zis sa sun azi la curier sa intreb daca apare vreo solicitare de ridicare a coletului pe numele meu, din pacate nu apare nimic.
Ma simt foarte ingrijorat, pare ca cei de la Samsung pur si simplu ma plimba cu vorbe si singura solutie din partea lor este, citez, "sa astept". Si bag de seama ca o sa astept pana dupa ce expira perioada de proba de 14 zile, ca apoi sa imi spuna ca din pacate nu se mai poate face retur....
A mai trecut cineva prin situatia asta?
Rezolvat! Către soluţie.
la 25-10-2023 11:08 AM
Returul a fost aprobat in 16 oct. Astazi s-au virat si banutii. Cu cateva batai de cap, dar ma bucur ca s-a finalizat totul cu succes!
la 12-10-2023 02:12 PM
UPDATE: Intr-un final a venit si mail-ul cu confirmarea cererii de retur. Voi posta further updates cand va veni curierul.
la 12-10-2023 02:55 PM
Salut,
Bine ca a ajuns si mailul! Sigur se rezolva! 🙂
Tine-ne la curent!
la 16-10-2023 10:34 AM
Salut, revin azi cu un nou update. Produsul a fost preluat vineri, si a ajuns astazi la ei. Sa speram ca se va sfarsi cu bine toata aceasta experienta in final.
la 25-10-2023 11:08 AM
Returul a fost aprobat in 16 oct. Astazi s-au virat si banutii. Cu cateva batai de cap, dar ma bucur ca s-a finalizat totul cu succes!