Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Dorucovanie zasielok cez SPS

(Téma vytvořeno: 07-02-2023 09:54 AM)
566 Zobrazení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Ahojte komunita, 

zakladam tuto temu trochu zo zvedavosti, trochu zlej skusekosti a ak je to rozsiahlejsi problem, tak aj na upozornenie na pripadne nedostatky.

Kedze pouzivam viacero zariadeni od samsungu, tak viac krat za rok objednavam produkty cez samsung.sk. Ich dopravu si samsung zabezpecuje cez SPS a tu, aspon pre mna, vznika najvacsi problem v inak pohodovom "zazitku". 

Nie je to ojedinely pripad, pretoze sa mi to stalo uz pri niekolkych objednavkach a vynimkou nebolo ani vcerajsie dorucenie S23U.

Po vytvoreni a potvrdeni objednavky som nasledne dostal mail z Customer service o odoslani zasielky. Kde po kliknuti na sledovanie zasielky nasleduje presmerovanie na informacie o zasielke od DHL a tu nastava jadro problemu. DHL u nas nedorucuje a to zabezpecuje SPS. 
SPS vsak v poslednej dobe vobec neinformuje, ze vam budu dorucovat balik a tak clovek nevie kedy zasielka vobec pride. Zavola az kurier ked je na vasej adrese, kde vlastne vtedy vobec nemusite byt lebo ste napr. v praci a podobne.
Takto ostava clovek v neistote a nakoniec lieta potom za kurierom. 
No v tomto pripade bola zasielka odoslana v piatok a dorucena pondelok takze, to nebol az taky velky problem. Ale pri predoslej som cakal bez informacii takmer tyzden na dorucenie od odoslania a musel som vyvolavat SPS aj samsungu, ze kde sa stratila objadnavka a dopatrat som sa nevedel nicoho. Kedze cislo zasielky ktore udava DHL nesuhlasi s tym, pod ktorym zasielku eviduje SPS, tak zasielku neviete sledovat online. Neda sa to ani s cislom objednavky od samsungu. Ani cez telefon mi nikto nepomohol lebo samsung tvrdil, ze dorucovatel ma aj cislo objednavky a oni cislo zasielky nemaju a dorucovatel zas ze bez cisla zasielky nepovie nic.
Ake su Vase skusenosti? Chodia vam oznamenia, ze vam sps bude dorucovat zasielku? 
Mna uz tento postup zacina odradzat od objednavok zo samsung.sk.
7 Odpovědi
jakubsk
First Poster
Možnosti
Dobrý deň, v odkaze nižšie máte možnosť vložiť číslo DHL zásielky a sledovať stav vášho balíka. http://t-t.sps-sro.sk/
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Bohuzial ani jedno zo zadanych cisel objednavky ci zasielky, tam nefunguje.
Ani pri predoslej objednavke som takto zasielku nevedel dohladat.
Pre istotu, cislo v akom tvare je potrebne tam zadat?
Preco sps ale vobec nekomunikuje o stave zasielky? Jedina sprava od nich co mi vzdy pride je len nasledne SMS potvrdenie o doruceni.
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Krásny deň @TomiXL ,

ďakujeme za váš postreh. 

Táto skúsenosť je naozaj veľmi nepríjemná a úplne vás chápem, že to mení celý dojem pri tak očakávanej udalosti.

Za spôsobené komplikácie sa ospravedlňujeme. Aktuálne máme potvrdené, že došlo k postupnej zmene dopravcu pre zásielky zo Samsung e-shopu a pevne veríme, že sa podobné prípady viac opakovať nebudú.

Ďakujeme za pochopenie a prajeme pohodový deň! 😉 AndyTa

0 Like
CobraTate
Navigator
Možnosti
Skúsil by som napísať email DHL-ke možno o tom ani nevedia a oni ten problém vyriešia s SPS skôr ako ty
0 Like
sedin23
Apprentice
Možnosti
Je to pravidelne, nie len z objednáviek zo samsungu ale aj inde. SPS nikdy mi od nich neprišla sms ani email kedy bude zásielka doručená. Včera priniesol kuriér s23u a volá že je vonku mam prísť pre balík. Musel som odvolávať susedov kto z nich je doma...
0 Like
Moshe
Helping Hand
Možnosti
Doporučuji Packeta/Zásilkovna 💡
Popř. Alzabox atd.
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ďakujem za Váš tip, tieto spôsoby doručenia aj využívam, avšak pri objednávkach zo samsung.sk nie je na výber iný spôsob doručenia. Situácia však bola už úspešne vyriešená. Samsung.sk už doručuje zásielky cez DPD.