Ahojte komunita,
zakladam tuto temu trochu zo zvedavosti, trochu zlej skusekosti a ak je to rozsiahlejsi problem, tak aj na upozornenie na pripadne nedostatky.
Kedze pouzivam viacero zariadeni od samsungu, tak viac krat za rok objednavam produkty cez samsung.sk. Ich dopravu si samsung zabezpecuje cez SPS a tu, aspon pre mna, vznika najvacsi problem v inak pohodovom "zazitku".
Nie je to ojedinely pripad, pretoze sa mi to stalo uz pri niekolkych objednavkach a vynimkou nebolo ani vcerajsie dorucenie S23U.
Po vytvoreni a potvrdeni objednavky som nasledne dostal mail z Customer service o odoslani zasielky. Kde po kliknuti na sledovanie zasielky nasleduje presmerovanie na informacie o zasielke od DHL a tu nastava jadro problemu. DHL u nas nedorucuje a to zabezpecuje SPS.
SPS vsak v poslednej dobe vobec neinformuje, ze vam budu dorucovat balik a tak clovek nevie kedy zasielka vobec pride. Zavola az kurier ked je na vasej adrese, kde vlastne vtedy vobec nemusite byt lebo ste napr. v praci a podobne.
Takto ostava clovek v neistote a nakoniec lieta potom za kurierom.
No v tomto pripade bola zasielka odoslana v piatok a dorucena pondelok takze, to nebol az taky velky problem. Ale pri predoslej som cakal bez informacii takmer tyzden na dorucenie od odoslania a musel som vyvolavat SPS aj samsungu, ze kde sa stratila objadnavka a dopatrat som sa nevedel nicoho. Kedze cislo zasielky ktore udava DHL nesuhlasi s tym, pod ktorym zasielku eviduje SPS, tak zasielku neviete sledovat online. Neda sa to ani s cislom objednavky od samsungu. Ani cez telefon mi nikto nepomohol lebo samsung tvrdil, ze dorucovatel ma aj cislo objednavky a oni cislo zasielky nemaju a dorucovatel zas ze bez cisla zasielky nepovie nic.
Ake su Vase skusenosti? Chodia vam oznamenia, ze vam sps bude dorucovat zasielku?
Mna uz tento postup zacina odradzat od objednavok zo samsung.sk.