Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ce v-ați luat de Black Friday?

(Subiect creat la: 11-11-2024 03:08 PM)
88 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Cum a fost Black Friday? Ce v-ați luat? Ah, stai, de fapt încă e Black Friday la Samsung, mai ține până la miezul nopții, astăzi.

Ați prins ceva bun la ofertă pe samsung.com/ro? Dar prin alte părți?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
32 Răspunsuri
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Sincer, nimic.😁
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ai tot ce-ți trebuie sau bugetul nu ți-a permis?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Nu pot zice că am aproape tot ce îmi trebuie, însă cele necesare da. Iar, cât despre buget, am în plan achiziția unui Samsung A16.🙂
Molid
Voyager
Opțiuni
Îți plac telefoanele mai simple?
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Nu neapărat; de exemplu, A14 mi-a plăcut și îmi place mult. Însă, pe viitor, mă gândesc la un telefon Samsung care să fie mai bun pe partea foto.
A16 îl achiziționez pentru soțul meu; eu, momentan, mă mai bucur de A14. Nu sunt genul de persoană care se plictisește repede de un telefon; atâta timp cât merge bine, eu sunt mulțumită.😊
Liviu18
Troubleshooter
Opțiuni
Am dat comanda pentru un Galaxy buds3 pro. 1731329839021.jpg
Rapha24
Legend
Opțiuni
Bravo !🙏😊👏👏👏
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Salutare , expresor Krups !
Și ca Black Monday sa stricat broasca de la portbagaj. Cost electrician 150 + broasca (dezmembrare) 150-200 !
Nu e mult dar cost total mașină până azi 11.11.2024 1500 Ron investiție!
Macar beau o cafea decenta 😂😂😂
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
🤣🤣🤣🤣🤣
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Vezi să nu intri în spam.🤣🤣
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu am.patit-o pe pielea mea,acum fiecare intelege ce vrea😆 😆 😆
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
😂😂😂
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Remarca ta chiar a ajuns în spam. Te-aș ruga să te abții de la remarci de genul acesta și să rămâi în tematica topicului.

NU UITA!

Rapha24
Legend
Opțiuni
No că bine zâci amu 😂😂😂
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Mai bine cumperi după Black friday. De multe ori s-a dovedit că e o alegere mai bună!
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
O saltea Dormeo😆
Rapha24
Legend
Opțiuni
Măcar ești sincer 😂😂😂
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
O pereche de căști Soundcore Q45 la 350 de lei si o boxă portabilă JBL charge essential 2 (40w) la 450 de ron. Cam atât pt anul ăsta, ne vedem la anul 😆
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Un aspirator Dyson.
Care e pe undeva prin Germania, momentan, deci nu mă bucur de el.
Nu aș fi cheltuit o așa sumă de bani pe un aspirator, dar au fost făcute presiuni "de la vârf".
ValiGo
Helping Hand
Opțiuni
Chesti pentru camping!