Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Casti wireless ( nu știu ce titlu să pun so... )

(Subiect creat la: cu 3 săptămâni în urmă)
44 Vizualizări
Eduard0098e768
Explorer
Opțiuni
Ce casti wireless samsung pot lua fără să treacă de sumele 150/170 de lei?
24 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. La acel preț nu găsești căști wireless Samsung noi.
Buds FE sunt cele mai ieftine, dar peste 300.
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni

Nu ai variante la bugetul respectiv.

Eduard0098e768
Explorer
Opțiuni
Am dar nu vreau să cheltuiesc mulți banii
Vlad1981
Legend
Opțiuni
De la pepco sau kik dacă ai unde stai! Găsești cu 50 de lei, la mine atâta costă!
0 Aprecieri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Căști Wireless la 50 lei? Posibil sa găsești,dar se vor auzi oribil,mai bine iei ceva cu fir decât Wireless la banii ăștia,chiar dacă au fir,se aud mai ok.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Acum vreo trei ani am luat de la pepco sa vad cum sunt cu 40 de lei, cât erau atunci și sa știi că nu erau rele deloc. Nu le mai am acum ca le-am dat la cineva!
0 Aprecieri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Ce casti ai luat? Au un nume,ceva?
Luasem și eu unele de la chinezi tot pe la banii ăștia și au fost oribile,am zis ca numai iau niciodată căști ieftine.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Sunt casti pentru Pepco, nu mai știu cum le zice, dar dacă ai pepco la Buzău le găsești!
0 Aprecieri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Căști pentru Pepco? Am mai fost în Pepco dar nu mi-a sărit în ochi căști, sunt cu fir sau Wireless?
In Carrefour sunt căști Samsung AKG originale cu fir USB C, ce probabil au cel mai bun sunet la 80 lei😅
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Sunt și cu fir și wireless..au boxe wireless..nu se aud căștile ca alea de firmă dar sunt decente. I-ati-le pe alea cu 50 sa vezi cum se aud ca mie mi-au plăcut
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Mai aduna bani si vezi pe urma... nu m-as indrepta spre OLX ca sa achizitionez casti si nici nu as lua chinezarii.

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Eu as zice sa mărești bugetul dacă vrei căști. Poți merge pe Galaxy Buds Fe sau Galaxy Buds 3.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Căști Samsung nu găsești în bugetul ăsta. Iar pe olx sunt multe fake-uri, așa că nu recomand.
Altă variantă ar fi să cauți de la alte branduri în bugetul tău și să citești review-uri despre fiecare. Și apoi te hotărăști la un model.
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Căști cu fir..😂
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Văzusem niște căști pe la 100 și ceva de lei,o copie de Airpods, dar care se auzeau foarte bine,având bass și înalte bune. Ți le recomand, în banii aceștia, nu cred ca ai ce sa iei mai bun.
0 Aprecieri
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni

A solicitat casti wireless Samsung la 150-170 lei, cum nu sunt indeplinite toate conditiile nu sunt variante 😎.

Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
nu a scris noi 😂
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
No ai gasit-o 😆
ThePositiveMan
GrandMaster
Opțiuni
😂😂😂
0 Aprecieri
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Samsung Buds Pro, probabil la mâna a doua... 🤔 eu am și nu aș mai lua altele, decât atunci când o să scoată Samsung buds over-the-ear (mici ca și alea chinezești, iete ca astea...). Vezi aici chiar Buds Pro la 100 https://www.olx.ro/d/oferta/galaxy-buds-pro-casti-IDjaqg0.htmlaswZ75qTrQ.jpgnpRsjkQiqH.jpg
0 Aprecieri