Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Cashback

(Téma vytvořeno: 07-03-2026 09:19 AM)
422 Zobrazení
jelikas
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, mohl byste mi někdo poradit jak funguje ten cashback? Já vyplnila formulář, potvrdila jsem ten cashback ale peníze mi nepřišly? Nebo jak použít poukaz?případně mám dělat něco dál? Do prodejny někde se dovolat. A ten jejich chatbot je na zabití.

image

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @jelikas 

dle screenshotu to vypadá, že jste vše provedla správně. Nyní již není třeba nic dělat, jen čekat na bonus, který by měl dorazit do 30 pracovních dní.

Volat na prodejnu Vám nepomůže, nemají s tím nic společného. Pokud si chcete i přesto svou registraci ověřit, musíte volat na infolinku.

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
minkolinko
Voyager
Možnosti
„Ahoj keď si už vyplnila formulár a potvrdila cashback, peniaze zvyčajne prídu až po overení a spracovaní – môže to trvať niekoľko dní. Ak používaš poukaz, musíš ho uplatniť priamo pri nákupe alebo podľa podmienok v e-maile. Najistejšie je zavolať do predajne alebo zákazníckej podpory a oni ti presne povedia, čo treba spraviť. Chatbot niekedy neposkytne všetko, takže telefonát je najrýchlejší.“😊
jelikas
Apprentice
Možnosti
No zkouším se dovolat na Chodov ale nikdo to tam nebere.
minkolinko
Voyager
Možnosti
„Hej, viem, že sa to ťažko dovolá niekedy je linka zaneprázdnená. Skús volať v inom čase, alebo pošli e-mail zákazníckej podpore, oni ti to väčšinou vybavia rýchlejšie ako telefonát. Chatbot ti nie vždy povie všetko.“😊😊
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @jelikas 

dle screenshotu to vypadá, že jste vše provedla správně. Nyní již není třeba nic dělat, jen čekat na bonus, který by měl dorazit do 30 pracovních dní.

Volat na prodejnu Vám nepomůže, nemají s tím nic společného. Pokud si chcete i přesto svou registraci ověřit, musíte volat na infolinku.

0 Like
jelikas
Apprentice
Možnosti
Do prodejny jsem chtěla volat aby mi řekli postup, vím že víc informací mi k tomu neřeknou ale to jsem jsem udělala všechny kroky, případně co dělat dál.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Viz můj předešlý příspěvek, už jen vyčkejte na bonus.

0 Like