Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Asigurare telefon

(Subiect creat la: 10-01-2025 12:25 PM)
294 Vizualizări
Motanes
Helping Hand
Opțiuni
Rog comunitatea să mă ajute cu un răspuns.

Vreau să asigur un S24 Ultra cumpărat de la un magazin terț. (Nu e nici emag, nici Altex - care au soluții de asigurare). 
Pot asigura telefonul în Samsung Shop după ce îl înregistrez pe platformă sau asta se poate doar cu aparatele cumpărate din Samsung Shop? 
Cunoaște cineva o altă metrodă de asigurare decât Samsung Care +? 
Mulțumesc! 
1 Soluţie
Soluţie
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Da este și normal, doar că eu mă refeream ca Samsung sau oricare altă firmă vinde asigurerea doar pentru gadget-ul cumpărat de la ei la momentul achiziționării. Dacă vrei asigurarea trebuie luat legătura cu asiguratorul, adică firma sau firmele care fac asigurarea pentru firmele astea. Deci: Samsung lucrează cu Servify, Altex nu au, eMag cu Aliantz, dar... totuși există un dar... s-ar putea ca aceste firrme de asigurări să nu facă asigurarea respectivă fără acea firmă care vinde produsul. Ah era să uit de obicei asigurarea consta în prima de asigurare, iar dacă ai probleme ai de dat o taxă (acea fransiza) pentru dosar care la Servify în cazul meu e 390Ron.
edit: nu știu ce am făcut dar celălalt răspuns s-a șters
aici trebuie intrat:
...partea de suport Samsung Care+ este necesar să apelați numărul de telefon 0311.305.220 ( am făcut-o, mi-a răspuns 😂 😂 😂 engleză) sau să accesați link-ul https://samsung-eu.servify.tech/login unde cred că puteți face asigurarea Care+ acolo unde scrie adaugati dispozitiv sau unde scrie magazin. Sper că asta e ce dorești @Motanes asta e singura soluție în cazul nostru (și eu tot de pe Vexio am luat) și cred că și pentru alții ca noi. 😊 Ah uitasem! trebuie făcut contul acolo...1736522633433.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

14 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut! Ai aici toate informatiile:

https://www.samsung.com/ro/support/mobile-devices/what-is-samsung-care-plus-and-how-does-it-work/

AlphaBlue_0-1736505242322.png

PS. Singura conditie cred ca e ca telefonul sa fi fost facut pentru piata europeana, deci cam exclus magazine de genul QuickMobile

Motanes
Helping Hand
Opțiuni
Multumesc! Telefonul este ce trebuie, SM-S928BZKGEUE, luat de pe Vexio - firmă ok din experiența mea.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Ai reușit să faci asigurarea?
Motanes
Helping Hand
Opțiuni
Abia am comandat telefonul. Vine săptămâna viitoare.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Niciuna din asigurările pentru telefoane nu sunt oferite de Altex, Emag, sau Samsung ci de către firme de asigurări în parteneriat cu acele magazine. Magazinele în sine doar intermediază.
Soluţie
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Da este și normal, doar că eu mă refeream ca Samsung sau oricare altă firmă vinde asigurerea doar pentru gadget-ul cumpărat de la ei la momentul achiziționării. Dacă vrei asigurarea trebuie luat legătura cu asiguratorul, adică firma sau firmele care fac asigurarea pentru firmele astea. Deci: Samsung lucrează cu Servify, Altex nu au, eMag cu Aliantz, dar... totuși există un dar... s-ar putea ca aceste firrme de asigurări să nu facă asigurarea respectivă fără acea firmă care vinde produsul. Ah era să uit de obicei asigurarea consta în prima de asigurare, iar dacă ai probleme ai de dat o taxă (acea fransiza) pentru dosar care la Servify în cazul meu e 390Ron.
edit: nu știu ce am făcut dar celălalt răspuns s-a șters
aici trebuie intrat:
...partea de suport Samsung Care+ este necesar să apelați numărul de telefon 0311.305.220 ( am făcut-o, mi-a răspuns 😂 😂 😂 engleză) sau să accesați link-ul https://samsung-eu.servify.tech/login unde cred că puteți face asigurarea Care+ acolo unde scrie adaugati dispozitiv sau unde scrie magazin. Sper că asta e ce dorești @Motanes asta e singura soluție în cazul nostru (și eu tot de pe Vexio am luat) și cred că și pentru alții ca noi. 😊 Ah uitasem! trebuie făcut contul acolo...1736522633433.jpg
Motanes
Helping Hand
Opțiuni
Multumesc frumos pentru răspuns!
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
de ce mi-au dispărut postările anterioare? am dat edit și nu mai sunt acum, bineînțeles că după editare am dat și post
edit: a apărut înapoi dar doar o postare... 😮 dar e ok și asta...
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Au fost trimise în spam de către sistemul automat. Editează partea cu răspunsul la telefon. Poate aceea a declanșat sistemul.
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Thanks am editat nu era "bad intentions " era chiar amabil tipul 😂doar că greu l-am înțeles 😂
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
citește mai jos 😊
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
In afara de asigurarea Care+ mai exista asigurare prin operator dar se face numai pentru terminalele achizitionate de la ei. Si Vodafone si Orange ofera acest lucru.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Din ce stiu, Vexio mai aduce telefoane de prin alte piete.. e posibil sa nu poti sa il asiguri.
Se pot asigura telefoane cumparate de la distribuitorii oficiali, pentru piata din Romania.

Testeaza sa vezi daca reusesti, altfel, eu as face retur (daca garantia este importanta! 🙂

Motanes
Helping Hand
Opțiuni
Dacă îmi vine telefonul care apare pe site (SM-S928BZKGEUE), atunci e ce trebuie. Dacă vine altceva decât am comandat, atunci dau retur. Pe joi, vineri o să vină telefonul și văd atunci cum e treaba.