Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A început Black Friday la Samsung. Cum vi se par prețurile?

(Subiect creat la: 12-11-2024 01:23 PM)
238 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ați primit notificarea? A început Black Friday la Samsung, cu reduceri de până a 40%!

Aruncați o privire aici pentru a vedea toate produsele reduse de Black Friday: https://www.samsung.com/ro/offer/black-friday/

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
21 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Bineînțeles că pe emag de dimineata stocurile erau epuizate la S24 Ultra la pretul de 4400 lei 😅..Pe Samsung.ro sa iei un S24 Ultra la 4800 lei mi se pare un pret foarte bun
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Eu am intrat pe link-ul postat de EmilianN și am simulat cumpărarea unui Samsung Galaxy S24 Ultra 5g 12GB/1TB și nu-mi arăta vreo reducere semnificativă ! Am încercat să intru in dialog chat cu un reprezentant Samsung și îmi spunea că sunt pe poziția de așteptare nr.73 !!!!!
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
😮😮😮
Mădălina_
SuperStar
Opțiuni
E bun dacă ai fost pe poziția cu nr. 73, deoarece eu am fost pe poziția cu nr. 149.😂
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Am relații, cred că deduci că altfel nu s-ar fi putut !!!!😊😊😂😂😂😂
Mădălina_
SuperStar
Opțiuni
🤣🤣🤣🤣😁
munteanuionut
Explorer
Opțiuni
Eu am cumpărat S24 Ultra de la Altex, de 512 GB, cu 5200 de lei.🤯😍
3Merlin
Legend
Opțiuni
Să-l stăpânești sănătos!
munteanuionut
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc!
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, m am uitat puțin pe pagina lor și chiar au preturi bune as putea spune.
Asa ca, oricine vrea sa facă ceva îmbunătățiri prin casa ( televizor, etc) sau vrea sa își schimbe telefonul, acum sa o facă 😀
Vlad1981
Legend
Opțiuni
1. De ce telefonele nu sunt toate cu insemnul black friday?
2. De ce dacă e black friday pretul nu apare redus din prima?
3. Mi se pare stufoasă toată treaba asta cu, coduri , cu jocuri la care trebuie jucat pentru 5%..joci ce joci până te enervezi si iesi de pe aplicatie si cauti in altă parte. E black friday? Da! Afișati toate produsele cu pretul taiat sau inroșit, nu complicatii! Ce black friday e ăsta? Eu nu înțeleg nimic ce e acolo!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Black Friday este o perioada de promotii. Este alegerea fiecarui magazin sau retailer sa stabileasca propriile reguli, nu exista unele general valabile. Nu iti place? Poti alege din alta parte unde ai pote pretul redus afisat direct...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Mădălina_
SuperStar
Opțiuni
Ia-ți un copilot să te ajute.🤣🤣🤣
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Te bagi ?🤣🤣🤣
Mădălina_
SuperStar
Opțiuni
Nuuu 😂
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Ma bazam pe tine😂😂😂
George_GXM
Pioneer
Opțiuni
Pe eMAG am văzut reduceri destul de bune și reale.
Buds3 și Buds3 Pro la prețuri foarte bune.
Galaxy Watch Ultra,la preț foarte bun.
Galaxy Flip6 la 2999 lei s-a epuizat instantaneu 👏
Galaxy S24 Ultra la 4499 lei, s-au epuizat și acestea 😅

În schimb,nu are treabă cu Samsung din păcate,dar poate ajuta vreun gamer din comunitate. Pe Altex este reducere la ROG Ally Extreme,de la 3942 cat e pe eMAG la 1949 lei cât e la Altex,e diferență mare.

Voi ce v-ați cumpărat?
PetruIoan
Pioneer
Opțiuni
Am prins un s24 Ultra 256 GB cu 3900. Am avut codul de 8% + codul APP5 + Codul de la jocul de Black Friday. Un pret mai mult decat decent.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Felicitări pentru achiziție
3Merlin
Legend
Opțiuni
Să-l stăpânești sănătos și să-l folosești judicios, norocosule!