Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2022!

(Temat utworzony: 23-12-2021 04:19 PM)
481 Wyświetlenia
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

NY.png

Z pewnością nie raz słyszeliście i pod końcówkę roku jeszcze kilka razy możecie usłyszeć, że ten rok był ciężki. 🙄 A ja Wam powiem inaczej — był to wspaniały rok!!! 😀

Zobaczcie sami, nasze Community zwiększa się z miesiąca na miesiąc, przygarniamy pod swoje skrzydło coraz więcej użytkowników, kilka razy znajdowaliśmy się w topie europejskich Społeczności Samsung, mamy za sobą kilka niesamowicie ciekawych prezentacji produktowych, dwa duże wydarzenia dla Samsung Makersów, wiele ciekawych konkursów, promocji, zabaw i atrakcji! 😎

Nasza Społeczność żyje i ma się dobrze, powstają nowe działy, jak chociażby szalenie popularny Photo Club, grono Samsung Makersów i Expertów wita swoich nowych forumowych bohaterów, a różne tablice pękają od rozwiązanych problemów technicznych. 🤓 I to wszystko dzięki Wam, Drodzy Użytkownicy! 💪

W imieniu swoim, a także @JustynaM i @MonikaGS życzę Wam wesołych i pogodnych Świąt! Pamiętajcie, że każdy z was jest wyjątkową osobą, ma swoje upodobania, talenty, mocne strony i wizje. Rozwijajcie je, dzielcie się nimi z naszym samsungowym gronem i z całym światem.

Częściej przytulajcie swoich bliskich i swoje ulubione gadżety Samsung. Spacerujcie i róbcie fajne ujęcia, dbajcie o siebie, dzielcie się wrażeniami, delektujcie się świątecznymi nutami i potrawami i bawcie się i śmiejcie w te zimowe Święta! 📱

Rozgadałem się, rozpędziłem! Przekazuję ten rozpęd Wam i trzymam kciuki za naprawdę świąteczną atmosferę i jeszcze bardziej owocny nadchodzący 2022 rok🎆

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku życzy Wam 

Zespół Samsung Community! 🎄

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

19 Odpowiedzi
evao09
Pathfinder
Opcje
Wesołych świąt 🎄 i Szczesliwego Nowego roku!
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku !!😀🎅🎄🎁

Winniczek
Voyager
Opcje
👍🎄🎆
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2022.

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2022 dla wszystkich użytkowników, a szczególnie dla: @MonikaGS @OleksiiA @JustynaM @YOX @vdsl2 @Szewcu72 @PrzemekM @mirudo24 @kamil40013.
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Wesołych Świąt 🎄 🎁 oraz wszystkiego dobrego w nadchodzącym 2022 roku 🎆 🥂 . 

Szewcu72
MegaStar
Opcje

Wszystkim Wam i każdemu z osobna życzę zdrowych,

radosnych i rodzinnych Świąt.  

Szewcu72_7-1640339885017.png Szewcu72_8-1640339885020.png Szewcu72_9-1640339885021.png Szewcu72_10-1640339885022.png

marry christmas.gif

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia 🎄🌠🎁

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wesołych i Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia! 🌲