Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wesołego Jajka 2021!

(Temat utworzony: 01-04-2021 03:53 PM)
741 Wyświetlenia
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

Easter.jpg

Drodzy Użytkownicy Forum!

W moim debiutanckim poście mam przyjemność wraz z @OleksiiA oraz @MonikaGS życzyć Wam możliwie najweselszych Świąt Wielkiej Nocy 😊

Niech ten czas będzie dla Was okazją do odpoczynku, relaksu, spotkania się z najbliższymi i spróbowania jak największej ilości wspaniałych potraw, które często goszczą na stołach wyłącznie w ten jeden wyjątkowy okres w roku.

I oczywiście, udanych żartów dzisiaj, bądźcie czujni! 😉

Zachęcamy do dzielenia się dekoracjami świątecznymi albo pro-tipów chowania czekoladowych jajeczek (u Was też jest ta tradycja? :D)
 @Szewcu72 @mirudo24 @EwaK @kamil40013 @PrzemekM @vdsl2 - Wy pierwsi! :face-with-tears-of-joy:

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

11 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Cześć  @JustynaM 

Witam w  naszej społeczności :smiling-face: 

Chciałbym również życzyć każdemu użytkownikowi naszego forum, aby nadchodzące Święta Wielkanocne były rodzinne, spokojne oraz przede wszystkim zdrowe, ponieważ to jest najważniejsze w dzisiejszych czasach. Niech każdy z was w ten czas, zazna chwili wytchnienia i odpocznie od zmartwień dnia codziennego.  

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @JustynaM 

Witam Cię w naszej Społeczności Smsung.

Ja również życzę wszystkim użytkownikom Społeczności Samsung, aby nadchodzące Święta Wielkanocne były rodzinne, spokojne oraz przede wszystkim zdrowe.

@MonikaGS Dziękuję za upominek, który dostałem😀

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Również Wszystkim Życzę Wesołych Świąt Wielkanocnych😀🥚🐔🥚🐣

@JustynaM  Witamy w Społeczności Samsung😀

MrGumaLS
Apprentice
Opcje
Wesołych Świąt Wielkanocnych wszystkim samsungowym membersom
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Również chciałbym złożyć najserdeczniejsze życzenia świąteczne dla całej Społeczności Samsung 🐣 🐤 🐥

@JustynaM, witaj na najlepszym forum w Polsce 💪

sardroid
Troubleshooter
Opcje
Życzę wszystkim użytkownikom zdrowych, radosnych, rodzinnych świąt Wielkiej Nocy 🙂
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Radosnych, rodzinnych a przede wszystkim zdrowych świąt dla Wszystkich i każdego z osobna!

zajączek.gif

@JustynaM witam na forum 😊

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zdrowych i wesołych świąt Wielkanocnych 🥚

alle.jpg

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych składam najserdeczniejsze życzenia dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa.