Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mikołajki z Samsung

(Temat utworzony: 28-11-2019 03:25 PM)
545 Wyświetlenia
Opcje

Cześć Userzy,

Zbliża się wielkimi krokami piękny czas w roku! Już za tydzień Mikołajki!

Kiedy pomyślę, co sprawić najbliższym pojawia się w mojej głowie kilka ciekawych pomysłów. Mam nadzieję, że mój list do świętego ułatwi również Wam wybór prezentów.

1. Smart Watch – Active2

prezent1.PNG

czy może klasyka - Galaxy Watch

prezent2.PNG

1. Dla mikołajów z mniejszym budżetem – opaski sportowe: Galaxy Fit Bandprezent3.PNG
  2. Jeśli wasi bliscy mają już opaskę to jeszcze lepiej! Możemy dokupić im wymienny pasek: prezent4.PNG
  3. Dla posiadaczy telefonów Samsung można śmiało sprezentować jeden z case’ów:  prezent5.PNG zaś dla właścicieli tabletów piękne covery: prezent6.PNG
  4. Do telefonu fajnie dostać też indukcyjną ładowarkęprezent7.PNG albo Power Bank prezent8.PNG

Moja lista prezentów gotowa! A jak u was? Jeśli nie udało się wam jeszcze kupić prezentów, śmiało korzystajcie z moich pomysłów.

A może macie swój super pomysł na prezent ? Piszcie śmiało, chętnie się dowiem :winking-face:

3 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

To ja jeszcze dodam od siebie, że niedawno do sprzedaży trafił świąteczny zestaw, w skład którego wchodzą urządzenia Galaxy Note 10+, Galaxy Watch Active 2 40mm, Galaxy Buds oraz akcesoria w postaci etui silikonowego dla Note, oraz dwóch wymiennych skórzanych pasków dla zegarka. Zestaw wychodzi znacznie taniej niż kupno każdego urządzenia osobno.

https://www.samsung.com/pl/promotion/mobile-offers-deals/

zestaw.PNG

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dzisiaj zamówiłem sobie prezent Mikołajkowy w postaci ładowarki sieciowej 45W do telefonu Galaxy Note10+. Jestem bardzo ciekawy jak szybko będzie w stanie naładować telefon. Moimi spostrzeżeniami podzielę się w odpowiednim dziale. Ładowarka posiada również możliwość ładowania 15W oraz 25W co oznacza, że możemy jej używać z innymi telefonami. Ładowarkę możecie kupić w sklepie Samsung lub u jednego z partnerów handlowych. Obecnie najniższa cena wynosząca 120 zł jest dostępna w sklepie RTV EURO AGD.

Samsung-ladowarka-45W.jpg

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Aleksandra_S_W no i namówiłaś mnie... :smiling-face-with-sunglasses::winking-face:

SM-R820SM-R820

...a ja poprosiłem żonę o prezent. I jest, Samsung Galaxy Watch Active 2 [44mm]. :smiling-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.