28-11-2019 03:25 PM – ostatnio edytowany 06-12-2019 03:22 PM przez EwaK
Cześć Userzy,
Zbliża się wielkimi krokami piękny czas w roku! Już za tydzień Mikołajki!
Kiedy pomyślę, co sprawić najbliższym pojawia się w mojej głowie kilka ciekawych pomysłów. Mam nadzieję, że mój list do świętego ułatwi również Wam wybór prezentów.
czy może klasyka - Galaxy Watch
Moja lista prezentów gotowa! A jak u was? Jeśli nie udało się wam jeszcze kupić prezentów, śmiało korzystajcie z moich pomysłów.
A może macie swój super pomysł na prezent ? Piszcie śmiało, chętnie się dowiem
28-11-2019 07:18 PM
To ja jeszcze dodam od siebie, że niedawno do sprzedaży trafił świąteczny zestaw, w skład którego wchodzą urządzenia Galaxy Note 10+, Galaxy Watch Active 2 40mm, Galaxy Buds oraz akcesoria w postaci etui silikonowego dla Note, oraz dwóch wymiennych skórzanych pasków dla zegarka. Zestaw wychodzi znacznie taniej niż kupno każdego urządzenia osobno.
https://www.samsung.com/pl/promotion/mobile-offers-deals/
28-11-2019 08:42 PM
Dzisiaj zamówiłem sobie prezent Mikołajkowy w postaci ładowarki sieciowej 45W do telefonu Galaxy Note10+. Jestem bardzo ciekawy jak szybko będzie w stanie naładować telefon. Moimi spostrzeżeniami podzielę się w odpowiednim dziale. Ładowarka posiada również możliwość ładowania 15W oraz 25W co oznacza, że możemy jej używać z innymi telefonami. Ładowarkę możecie kupić w sklepie Samsung lub u jednego z partnerów handlowych. Obecnie najniższa cena wynosząca 120 zł jest dostępna w sklepie RTV EURO AGD.
01-12-2019 01:50 AM
@Aleksandra_S_W no i namówiłaś mnie...
SM-R820
...a ja poprosiłem żonę o prezent. I jest, Samsung Galaxy Watch Active 2 [44mm].