Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mikołajki - offtopic ;)

(Temat utworzony: 07-12-2018 06:54 PM)
187 Wyświetlenia
Szewcu72
MegaStar
Opcje

6 grudnia za nami. Czy był u Was mikołaj i coś zostawił? Może coś technologicznego, mobilnego...? Pochwalcie się. :winking-face:

U mnie z technologii tylko bombka :winking-face:                                                                                                                                          bombka.gif

to od córki,

Od żony sam Mikołaj

miki.jpg

i choinka

choinka.jpg

to do pracy aby był nastrój i wystrój.

I na koniec, coś powiązanego z techologią również tą mobilną. Taki zestawik za bycie ich alpha testerem.

zestaw.jpg

A u Was co było?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
1 Odpowiedz
Damian K
Hotshot
Opcje

U mnie prezent będzie bliżej świąt albo w same święta, ale z pewnością się pochwalę :smiling-face:

Natomiast ja z kolei swojej Narzeczonej mam zamiar sprawić drukarkę, bo z poprzednią są problemy, a na studia bardzo jej się przyda jakaś porządna. Wybór padł na HP. Już zamówiona, czekam tylko na dostawę. :winking-face:

gift.png

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.