Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[KONKURS] Szczęśliwe poniedziałki! (17.01.2022)

(Temat utworzony: 17-01-2022 04:32 PM)
1095 Wyświetlenia
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

Cześć, salut! Pogoda ostatnio nie dopisuje, więc pora chociaż trochę poprawić sytuację, biorąc udział w kolejnej edycji Szczęśliwych Poniedziałków! Gotowi na zabawę? 😃

Aby wziąć udział w konkursie, standardowo potrzebujesz jedynie aplikacji Samsung Members i chwili wolnego czasu.

Co jest do wygrania? 🤔

186503142_243115510940269_5760766427189098229_n.jpg
Jak już dobrze wiecie, wygrana różni się w zależności od edycji konkursu.

Interesują Cię zniżki do sklepu Samsung lub vouchery do serwisów partnerskich? Aktualne nagrody możesz sprawdzić w aplikacji Samsung Members.

W tej edycji Szczęśliwych Poniedziałków mamy możliwość zgarnąć  kod rabatowy do Empik Foto na 25 odbitek matowych lub błyszczących w wersji standard z darmową dostawą do salonów Empik!
Kod należy wykorzystać do dnia 31.03.2022 r. (limit nagród: 24 900 szt.).

UWAGA!

Kodu można użyć tylko jeden raz. Nagroda nie łączy się z innymi ofertami ani kodami zniżkowymi.

Jak wziąć udział w zabawie? 

Wchodzimy w aplikację Samsung Members i wybieramy zakładkę Korzyści.

Następnie wybieramy opcję Szczęśliwe Poniedziałki.

Następnym krokiem jest kliknięcie w WEŹ UDZIAŁ😎

Bądźcie czujni, nie klikajcie podczas gry lub w momencie przekierowania po jej zakończeniu przycisku "Cofnij", ponieważ nie będziecie mogli wrócić do gry i stracicie swoją szansę!

sp1.jpg

184252467_840746633209264_5435714613438801091_n.jpg

Po przejściu krótkiej gry pamięciowej w wyznaczonym czasie pozostaje nam już tylko odebrać nagrodę (możesz wziąć udział w grze wyłącznie jeden raz w okresie trwania Konkursu i otrzymać wyłącznie jedną nagrodę w konkursie).

Wydanie nagrody nastąpi za pośrednictwem wiadomości email zawierającej kod na adres email użytkownika, na który dokonał zgłoszenia do Konkursu najpóźniej do dnia 31.01.2022 r.

Jak skorzystać z nagrody?

SP1.jpg

1. Po otrzymaniu maila z kodem wejdź na stronę https://www.empikfoto.pl.
2. Przejdź cały proces dodania zdjęć do systemu zamówień, wybierz opcję matowy lub błyszczący standard.
3. Wypełnij dane niezbędne do złożenia zamówienia, pamiętaj, żeby wybrać dostawę do salonu, aby była ona bezpłatna.
4. Wpisz otrzymany mailowo kod rabatowy.

To już tyle! Najlepsze wspomnienia zostaną uwiecznione na papierze i będą cieszyć oko długie lata! 💪

Proste, prawda?

Konkurs trwa od poniedziałku 17.01. do 23.01.2022 r.

Wszelkie reklamacje należy składać mailowo na adres konkursmembers@polymus.pl maksymalnie do 30 stycznia 2022 r.

Pełny opis oraz Regulamin konkursu znajdziecie w aplikacji Samsung Members oraz poniżej w załączniku do postu.

Powodzenia! 😉

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

31 Odpowiedzi
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Mnie się udało 😃 Zachęcam do zabawy 🤗1642436391797.jpg

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

MI również :smiling-face:

szymm14
Explorer
Opcje

Screenshot_20220117-172931_Chrome.jpg

Po ukończeniu zadania mam coś takiego. To nie pierwszy raz i ładowanie nie znika. Proszę o pomoc. 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@szymm14  Skoro się strona nie ładuje to proszę sprawdzić emaila, powinno przyjść potwierdzenie

szymm14
Explorer
Opcje
Mail nie przychodzi. Sprawdziłem też spam.
MiGie84
Student
Opcje
Mam podobnie. Nie dostałam nic ma @.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@szymm14  Czy da się odświeżyć tą stronę?

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MiGie84  Witam

Czy pojawiła się strona na której był komunikat o wygranej?

Screenshot_20220117-174335_Chrome.jpg

MiGie84
Student
Opcje
Nie, tylko kręcące się kółeczko, tak jakby stronę zawiesiło.