Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[KONKURS] Szczęśliwe poniedziałki! (13.02.2023)

(Temat utworzony: 13-02-2023 08:14 PM)
917 Wyświetlenia
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

Salut! Zima już prawie za nami, mieliśmy też parę pięknych śnieżnych dni, żeby porobić fajne foty. ❄️ A może teraz pora te wszystkie zdjęcia wywołać? 🖼 Jak zwykle pomoże w tym krótka gra pamięciowa. :winking-face: Gotowi na zabawę?

Aby wziąć udział w konkursie, standardowo potrzebujesz jedynie aplikacji Samsung Members i chwili wolnego czasu.

Co jest do wygrania? 🤔

186503142_243115510940269_5760766427189098229_n.jpg
Jak już dobrze wiecie, wygrana różni się w zależności od edycji konkursu.

Interesują Cię zniżki do sklepu Samsung lub vouchery do serwisów partnerskich? Aktualne nagrody możesz sprawdzić w aplikacji Samsung Members.

W tej edycji Szczęśliwych Poniedziałków mamy możliwość zgarnąć kod na 35% zniżki na wszystkie odbitki w aplikacji Empik Foto!
Kod należy wykorzystać do dnia 31.03.2023 r. (limit nagród: 29 900 szt.).

UWAGA!

Nagroda nie łączy się z innymi ofertami ani kodami zniżkowymi.

Jak wziąć udział w zabawie? 

Wchodzimy w aplikację Samsung Members i wybieramy zakładkę Korzyści.

Następnie wybieramy opcję Szczęśliwe Poniedziałki.

Następnym krokiem jest kliknięcie w WEŹ UDZIAŁ😎

Bądźcie czujni, nie klikajcie podczas gry lub w momencie przekierowania po jej zakończeniu przycisku "Cofnij", ponieważ nie będziecie mogli wrócić do gry i stracicie swoją szansę! Jeśli strona się nie ładuje przed wzięciem udziału w grze lub po rozwiązaniu zadania, nie śpieszcie się jej odświeżać, czasami trzeba odczekać nawet kilka minut, aż strona się załaduje i pojawi się wymarzony komunikat o nagrodzie, a próba jej odświeżenia może skutkować brakiem przyznanej nagrody.

sp1.jpg

184252467_840746633209264_5435714613438801091_n.jpg

Po przejściu krótkiej gry pamięciowej w wyznaczonym czasie pozostaje nam już tylko odebrać nagrodę (możesz wziąć udział w grze wyłącznie jeden raz w okresie trwania Konkursu i otrzymać wyłącznie jedną nagrodę w konkursie).

Wydanie nagrody nastąpi za pośrednictwem wiadomości email zawierającej kod na adres email użytkownika, na który dokonał zgłoszenia do Konkursu najpóźniej do dnia 26.02.2023 r.

Jak skorzystać z nagrody?

SzP3.jpg

W celu zrealizowania nagrody należy uruchomić aplikację Empik Foto i się zalogować lub zarejestrować. Następnie wybrać swoje zdjęcia do wydruku. Kod rabatowy należy dodać w koszyku — pole do wpisania kodu znajduje się poniżej rzeczy dodanych do koszyka. 

To już tyle! Teraz tylko szukać miejsca na ścianie do powieszenia pięknych obrazów! 🖼

Proste, prawda?

Konkurs trwa od poniedziałku 13.02. do 19.02.2023 r.

Wszelkie reklamacje należy składać mailowo na adres konkursmembers@polymus.pl maksymalnie do 26 lutego 2023 r.

Pełny opis oraz Regulamin konkursu znajdziecie w aplikacji Samsung Members oraz poniżej w załączniku do postu.

Powodzenia! 😉

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

18 Odpowiedzi
Filip2711
Journeyman
Opcje
Witam gram w te memory z nagrodami co jakiś czas i jeszcze nigdy nie dostałem nagrody zawsze coś że strona nie działa ktoś wie jak to rozwiazac?

TomekPWR
Pioneer
Opcje
Strona Samsung się zawiesza przy losowaniu nagrody czy też przy próbie rejestracji do zwrotu po zakupie telefonu. Kolejna próba wejścia i wyświetla, że już skorzystałem z oferty lub odebrałem nagrode a nawet nie mogę się zarejestrować. Ma ktoś taki problem? Może Samsung robi takie konkursy w kit z niedziałającą stroną?
0 Like
Horacy4
First Poster
Opcje
Dokładnie tak samo. Znaczy zawsze są nagrody a teraz białą stroną i zawisło. Nic. Nie pokazała się żadna nagroda po zrobieniu zadania. Kolejna próba czy odświeżenie, daje komunikat ze za szybko wracam i już skorzystalem.
The_V
First Poster
Opcje
Mam to samo, mimo iż w konkursie brałem udział 1 raz, po zagraniu wyświetla mi, że "ponowne zgłoszenie w ramach tej promocji nie jest możliwe"
0 Like
Marcin0702
First Poster
Opcje
Zagrałem pierwszy raz, podobno wygrałem i przy odbiorze nagrody zatrzymałem się na ładującej się białej stronie.
0 Like
TomekPWR
Pioneer
Opcje
Dokładnie tak mam tak samo. Takie konkursy Samsunga :winking-face:
0 Like
Krzy_siek
Apprentice
Opcje
Mam to samo i nie wiem co z tym zrobić. Niby raz już tak miałem i przyszla wiadomość co wygralem,ale nie mam pewności czy tak bedzie tym razem. Wygralem ale strona z rodzajem nagrody się nie otworzyla
0 Like
Minnie9
Pioneer
Opcje
Do tej pory zawsze otrzymywałam nagrodę na e-mail z szczęśliwy poniedziałek. Dzisiaj nic nie przyszlo . A strona po grze się zawiesiła
0 Like
TomekPWR
Pioneer
Opcje
Mi się nie otwarła strona z nagrodą a parę dni temu z rejestracją tel do zwrotu 200 czy 300zł
0 Like