Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wasze smartfony/Tablety spisują się po latach?

(Temat utworzony: 10-08-2023 01:16 PM)
1044 Wyświetlenia
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Hejka 😀

Chcąc czy niechcąc, każde urządzenie z czasem będzie się powoli starzeć, z tego też powodu chciałbym zadać pytanie do użytkowników spędzających czas na forum. 

Czy wasze urządzenia z biegiem czasu wciąż zachowują taką samą płynność i prędkość działania, czy być może z czasem mniej lub bardziej straciły utraciły swój blask? 

Temat ten chciałbym po części poruszyć w następnym artykule, z tego też powodu chętnie zapoznam się z wrażeniami użytkowników. 

PS: Przepraszam za ortografię, ale piszę, tp na szybko.

54 Odpowiedzi
Krzy72863
Pioneer
Opcje
S20 fe 5g po 3 latach od premiery diała dobrze
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Dzięki za odpowiedź, rozumiem, że prędkość działania i płynność w ciągu tych 3 lat wciąż jest dla ciebie satysfakcjonująca, tak samo jak w dniu zakupu?
0 Like
IreneuszD
Pathfinder
Opcje
S21 ultra. Wyśmienicie. Brak zacięć. Po dwóch latach bateria zapewnią 1,5 dnia funkcjonowania. Aparat super.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@FG_Test23  Note 10 + nigdy nie zawiódł,  działa tak samo płynnie jak nowy , zrobiłem nim ogromną ilość zdjęć przez te 4 lata, zaliczone nawet niektóre sesje fotograficzne 🙂

FG_Test23
Black Belt 
Opcje
O czyli można powiedzieć, że na finiszu wsparcia, smartfon wciąż się dobrze sprawuje. Idealny przykład, na to że da się dociągnąć do końca wsparcia bez straty płynności danego urządzenia.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

Zakupiłem ostatnio S23 i planuję używać go tak długo, jak będzie miał wsparcie albo nawet dłużej, chce zrobić eksperyment, co się podzieje po tylu latach z tym samym telefonem. 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

FG_Test23
Black Belt 
Opcje
To widzę, że mamy podobny cel, ja chcę tak dobić do 5 lat użytkowania. W końcu flagowiec, to wypadałoby żeby do końca wsparcia działał dobrze i bezproblemowo. Miejmy nadzieję, że oboje będziemy mieć powody do radości w chwili rozstania się ze sprzętem.
Grzesiek1981
Pathfinder
Opcje
Note 20 Ultra 5g dalej śmiga bez zarzutu jeden z najlepszych jaki miałem dopóki nie padnie nie planuje zmieniac
cyberman
Troubleshooter
Opcje
A mój S20 FE po dwóch latach działa irytująco wolno. Muszę coś z tym zrobić bo premiera S23 FE nie wiadomo kiedy nastąpi.
0 Like