23-10-2019 05:33 PM – ostatnio edytowany 24-10-2019 11:30 AM przez EwaK
Siemka
Z pewnością każdy z Was wie co kryje się pod pojęciem elektrośmieci, czym one są i sami pewnie macie kilka takich w swoim domu
Stary zużyty sprzęt elektroniczny, który do niczego się nie nadaje, a zajmuje nam miejsce w szufladach, szafkach i wszelkiego rodzaju schowkach. Elektrośmieci zalegają, bo albo nie mamy czasu zanieść ich do punktu utylizacji, albo po prostu nam ich szkoda. Sam wiem, jak to jest, nie jesteście sami
Jako że Samsung lubi innowacje, to postanowiliśmy Was zmobilizować do oddania niepotrzebnych telefonów i tabletów do utylizacji W zamian za przekazany do nas telefon lub tablet otrzymacie od nas EKO niespodziankę
a my zajmiemy się prawidłową i bezpieczną utylizacją otrzymanego sprzętu
Czas trwania akcji to 23.10-26.10 lub do wyczerpania niespodzianek więc szykujcie niepotrzebne elektrośmieci i czym prędzej do jednego z poniższych punktów
Zmotywowani? To w drogę!
23-10-2019 05:38 PM
Świetna akcja, sama mam przynajmniej 10 telefonów składowanych po szafkach. Po co? Tego nie wie nikt Mnie zmotywowałeś!
23-10-2019 05:42 PM
@EwaK ,
Ja dzięsięciu nie mam ale przynajmniej pięć znajdę bez problemu Zapraszam do wymiany na niespodziankę
25-10-2019 12:58 PM