Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bądź ECO z Samsung! Oddaj stary sprzęt i odbierz prezenty :)

(Temat utworzony: 23-10-2019 05:33 PM)
744 Wyświetlenia
Michał_J
Voyager
Opcje

Siemka :smiling-face:

Z pewnością każdy z Was wie co kryje się pod pojęciem elektrośmieci, czym one są i sami pewnie macie kilka takich w swoim domu :smiling-face:

Stary zużyty sprzęt elektroniczny, który do niczego się nie nadaje, a zajmuje nam miejsce w szufladach, szafkach i wszelkiego rodzaju schowkach. Elektrośmieci zalegają, bo albo nie mamy czasu zanieść ich do punktu utylizacji, albo po prostu nam ich szkoda. Sam wiem, jak to jest, nie jesteście sami :smiling-face:

Jako że Samsung lubi innowacje, to postanowiliśmy Was zmobilizować do oddania niepotrzebnych telefonów i tabletów do utylizacji :smiling-face: W zamian za przekazany do nas telefon lub tablet otrzymacie od nas EKO niespodziankę :smiling-face: a my zajmiemy się prawidłową i bezpieczną utylizacją otrzymanego sprzętu :smiling-face:

Czas trwania akcji to 23.10-26.10 lub do wyczerpania niespodzianek więc szykujcie niepotrzebne elektrośmieci i czym prędzej do jednego z poniższych punktów :smiling-face:

• Warszawa (Plac Europejski 2C, ul. Postępu 14),
  • Poznań (Ul. 27 grudnia 17/19),
  • Katowice (CH Galeria Katowicka).

Zmotywowani? To w drogę! :smiling-face:

3 Odpowiedzi
EwaK
Hotshot
Opcje

Świetna akcja, sama mam przynajmniej 10 telefonów składowanych po szafkach. Po co? Tego nie wie nikt :face-with-tears-of-joy: Mnie zmotywowałeś!

0 Like
Michał_J
Voyager
Opcje

@EwaK ,

Ja dzięsięciu nie mam ale przynajmniej pięć znajdę bez problemu :smiling-face: Zapraszam do wymiany na niespodziankę :smiling-face:

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Elektrośmieci przekazane, prezent odebrany :smiling-face-with-sunglasses:

eko.jpg

Również zachęcam wszystkich do udziału w akcji.

eko.jpg