„Samsung Community“ bendraminčių forume nuolat ieškoma būdų, kaip pagerinti narių patirtį lankantis svetainėje. Mūsų tikslas – sulaukti grįžtamojo ryšio iš produktų naudotojų ir pagerinti tavo kasdienę patirtį su „Samsung“ įrenginiais. Todėl džiaugiamės, jog šiais metais „Samsung Members Star“ gretas papildė daugeliui pažįstamas bendruomenės narys @Žilvinas Degutis. Jis sutiko papasakoti apie savo kelionę su „Samsung“ ir savo santykį su technologijomis.
„Mano kelionė su „Samsung“ prasidėjo dar 2001 m., kai iš santaupų ir kuklios stipendijos nusipirkau „Samsung R210”. Tuo metu jis atrodė šviežiai ir novatoriškai, o šį telefoną turiu išsaugojęs iki šiol”, - sakė Žilvinas.
Per daugiau nei du dešimtmečius Žilvinas išbandė ne vieną „Samsung“ telefoną. 2011 m. į jo rankas pakliuvo pirmos kartos „Samsung Galaxy S“ serijos telefonas, kiek vėliau – „Galaxy S7 Edge“, o šią akimirką naudojasi „Samsung Galaxy S23 Ultra”.
„Mano subjektyvia nuomone, „Galaxy S7 Edge” yra vienas nuostabiausių ir inovatyviausių „Samsung“ sukurtų telefonų, kuris vertas aukščiausio istorijos pjedestalo. Šalia jo galiu statyti ir savo dabartinį įrenginį – tai išmanusis telefonas, keičiantis nusistovėjusias normas“, - dalijasi Žilvinas.
Šį požiūrį jis suformavo per ilgą laiką. Technologijomis Žilvinas pradėjo domėtis dar 1997-1999 metais. „Domėjausi personalinių kompiuterių galimybėmis, vėliau vaikščiodavau į Mažvydo ir Mickevičiaus bibliotekų skaityklas, kur naudodavausi internetu ir domėjausi tuo, kas vyksta technologijų ir mokslo pasaulyje“, - pasakoja Žilvinas.
Jis pridėjo, jog šis domėjimasis virto hobiu, kuris leido prisijungti prie įvairių portalų turinio kūrimo – Žilvinas yra parašęs virš 200 straipsnių technologijų tema ir atlikęs daugiau nei 30 įvairių įrenginių apžvalgų. Jis taip pat dalyvaudavo naujų produktų pristatymuose ir įvairiuose technologiniuose renginiuose.
„Technologijos padėjo atrasti ir dar vieną mano hobį – fotografiją. Nors fotografuoti man patiko ir anksčiau, būtent telefonų kamerų pagalba pradėjau ieškoti naujų, nepatirtų horizontų bei galimybių ribų“, - atskleidė naujasis „Samsung Members Stars“ narys.
Jo teigimu, šiandien išmanusis telefonas – neatsiejama jo kasdienybės dalis, be kurios neįsivaizduoja ir nė vienos savo kelionės. „Tai ir piniginė, ir bilietų ar viešbučių paieškos įrankis, vertėjas, fotokamera ir GPS navigatorius“, - šypsosi Žilvinas.
Pokalbio su juo metu pasiteiravome ir apie aktyvų Žilvino įsitraukimą į „Samsung Community“ platformą bei kas, jo nuomone, lėmė, naujojo statuso suteikimą.
Kaip teigė forumo narys, „Samsung Community“ atrado pamatęs reklamą socialiniuose tinkluose. Užsiregistravo ne iškart, tačiau po kiek laiko sugrįžęs užpildė formą ir 2021 m. sausį prisijungė prie bendruomenės.
„Nedėjau didelių pastangų į tai, kad sulaukčiau statuso ar įvertinimo. Tiesiog dariau tai, kas man patinka – dalinausi nuotraukomis, žiniomis ir naujienomis, bendravau su kitais bendruomenės nariais. Mano nuomone, produktyvus aktyvumas – tai raktas į „Samsung Members Stars“ statusą“, - sakė Žilvinas.
Norintiems papildyti „Samsung Members Stars“ gretas jis linki būti žingeidžiais ir noriai ištiesti pagalbos ranką. „Kiekvienas narys, jei jis aktyvus ir skiria dalį savo laisvo laiko bendruomene, bus įvertintas pačios bendruomenės. Taip galėsite sulaukti ir šio įvertinimo“, - dalijosi Žilvinas.
„Samsung Community“ komanda
Skaityk daugiau:
Norėdami pridėti komentarą, turite būti registruotas vartotojas. Jei jau esate užsiregistravę, prisijunkite. Kitu atveju registruokitės ir prisijunkite.