Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Google sessioner borta innan 28dagar!

(Topic created on: 27-11-2022 10:29 PM)
lizzys
Navigator
Options
Kanske fel forum men provar här om någon har ett svar...har många gånger upptäckt att sessioner när jag varit inloggad på mitt googlekonto har försvunnit före de 28 dagarna passerat...hur är detta möjligt? Jag har själv haft koll när jag tex ändrat lösenord ett datum och då bildas en ny session men ibland efter drygt en vecka eller två så är denna session raderad??meningen är ju att säkerhetsvarningar för googlekontot och tidigare inloggade sessioner skall finnas kvar i 28 dagar innan dessa försvinner...

10 REPLIES 10
lizzys
Navigator
Options
Under googlekonto, hantera alla enheter..sessioner
JakeSully
Samsung Members Star ★
Options
Var exakt försvinner det? Är det i Gmail, webbläsaren eller annanstans? Tänk på i appar som får sin data raderad blir då utloggad. Samma för webbläsare om du rensar cookies.
lizzys
Navigator
Options
Om jag går in via gmailappen..trycker på profilbild för googlekontot, säkerhet, Dina enheter samt hantera alla enheter. Där står nuvarande inloggad session samt tidigare utloggade sessioner. Dessa utloggade sessioner ska väl stå kvar där i 28 dagar innan de raderas men för mig raderas de ofta tidigare då jag själv haft koll på datumen...förstår inte hur det kan försvinna...
lizzys
Navigator
Options
Tänk om någon är inne på mitt googlekonto på nåt sätt, då kan de radera om nån varit inloggad så jag inte kan se, är detta möjligt på nåt sätt?
lizzys
Navigator
Options
Ingen som vet? Nu har det hänt igen, flera sessioner borta😒
lizzys
Navigator
Options
Snälla, vill så gärna få ett svar på detta!! Vart kan man vända sig undrar jag.
0 Likes
lizzys
Navigator
Options
Snälla, vill så gärna veta hur detta funkar? Kan man ta bort tidigare inloggade/utloggade sessioner på nåt sätt innan 28 dagar? Har hänt mig flera ggr..
0 Likes
JakeSully
Samsung Members Star ★
Options
Som jag skrev ovan om man har raderat app data på enheten blir man då utloggad även om du valt vara inloggad i 28-30 dagar.
0 Likes
lizzys
Navigator
Options
Nu händer detta ca var 3:e dag att mina sessioner som utloggad inte syns längre.. alltså när jag själv har koll på datumen för dessa ..stårju att de ska synas kvar i 28 dagar. Rensar cookies gör jag ibland i samsung internets webbläsare men har inte raderat nån appdata vad jag vet. De utloggade sessionerna ska väl synas kvar?
0 Likes