Aizvērt

Ko vēlies atrast?

atcelt
Rāda rezultātus vaicājumam 
Tā vietā meklēt 
Vai jūs gribējāt rakstīt šādi? 
Pāriet pie risinājuma ATRISINĀTS

Sākotnējā tēma:

Veļas mašīnas lietojamība...

(Tēma izveidota: 11-08-2023 02:02 PM)
326 Skatījumi
bedgars
First Poster
Opcijas

Sveiciens, pavisam nesen iegādājos veļas mašīnu #ww7400B ar visiem eko burbuļiem un Intelektu, kas lielāks kā manējais... Šobrīd esmu saskāries ar neatrisināmu problēmu - kādu "šķidro mazgāšānas" līdzekli vislabāk/vēlams lietot? 
Ieejot bodītē - var dabūt padsmit dažādus - šķidro, šķidro biezo, šķidro gela, gēla, beramo, u.t.t.. Domāju arī opciju sūtīt no Amazones - bet nevaru saprast - kādu variantu izvelēties? Uzgāju, ka britiem līdzeklis, kam ir HE simbols ir iesakāmie, tur tad izvēle būtu skaidra, bet pie mums - nav pat skaidrs - es nerunāju par vienu konkrēto, bet nu vismaz no šiem X - šie Y ir tādi, kurus var izmantot...  Lai nesanāk, ka nobeidzoties mašīnai teiks, ka esmu nepareizu "līdzekli" izmantojis :face-with-tears-of-joy: :face-with-tears-of-joy: :face-with-tears-of-joy: varbūt kāds ir mēģinājis un var ieteikt?

0 vērtējumi

1 Risinājums

Apstiprinātie risinājumi
Risinājums
Liga_P
Mastermind
Opcijas

@bedgars Sveiks! Samsung veļas mazgājamajās mašīnās var izmantot veļas mazgāšanas līdzekli pēc saviem ieskatiem (pulveri, želeju, kapsulas). Bet, lūgums ņemt vērā, ka izmantojot kapsulas, tās jāieliek veļas mazgāšanas cilindrā.

Samsung oficiāli iesaka izmantot mazgāšanas līdzekļus ar HE (augstas efektivitātes) marķējumu. Ja klientam(-iem) tas nav pieejams, tad izvēle ir lietotāja ziņā - ja viens zīmols neapmierina, var droši izmēģināt citus zīmolus. 

Samsung Community komanda :handshake:

Skatīt risinājumu oriģinālajā ierakstā

6 Atbildes
Paula_P
Community Manager
Opcijas

Es izmantoju standarta šķidro veļas mazgāšanas līdzekli. Neesmu novērojusi nekādas izmaiņas veļas mazgāšanas kvalitātē. Galvenais ir nepievienot pārāk daudz veļas mazgāšanas līdzekli, citādāk var gadīties, ka tas pilnībā neizmazgājas. Visdrošāk būs, ja ievēro norādes, kas atrodamas uz veļas mazgāšanas līdzekļu iepakojumiem.

bedgars
First Poster
Opcijas

To, kas Persil Active Gel? es pirmajā raundā to arī mēģināju, bet nevaru saprast - rakstīts želeja, bet instrukcijā ir šķidro līdzekli... :face-with-tears-of-joy: prasīju samsung.lv - nocitēja instrukciju...
Kad paņēmu kaut kādu Neutral - tā pēdējā laikā AI režīmā viņs izmet, ka "drēbes netīras - pieliekam papildus laiku mazgāšānai"... tā AI funkcija vispār grūti saprotama :face-with-tears-of-joy:

0 vērtējumi
Risinājums
Liga_P
Mastermind
Opcijas

@bedgars Sveiks! Samsung veļas mazgājamajās mašīnās var izmantot veļas mazgāšanas līdzekli pēc saviem ieskatiem (pulveri, želeju, kapsulas). Bet, lūgums ņemt vērā, ka izmantojot kapsulas, tās jāieliek veļas mazgāšanas cilindrā.

Samsung oficiāli iesaka izmantot mazgāšanas līdzekļus ar HE (augstas efektivitātes) marķējumu. Ja klientam(-iem) tas nav pieejams, tad izvēle ir lietotāja ziņā - ja viens zīmols neapmierina, var droši izmēģināt citus zīmolus. 

Samsung Community komanda :handshake:

bedgars
First Poster
Opcijas

vai Latvijā ir pieejami tie HE? vai ir varianti? 

0 vērtējumi
Mrst1188
Pioneer
Opcijas

Jau pasen veļas mazgāšanas šķidrumu (arī šķidrās ziepes, trauku mazgājamo, gan rokām, gan mašīnai, cožīšmazgājamo želeju utml ķīmiju) pērku Spilves ielā, netālu no trolejbusu galapunkta. Plaša izvēle, cenas pircējam patīkamākas kā 40% atlaižu piedāvājumos vārdos nesaucamās tirdzniecības ķēdēs. Un pārdevējas, kuras pārzina savas preces, iesaka variantus , kuri atbilst definētajām prasībām (forši, ja pircējs zina, ko grib)
Neesmu pārliecināts, vai varu te rakstīt uzņēmuma nosaukumu, bet.. gan sameklēsiet (vai jautājiet privāti). Viņiem ir arī internetveikals. Neesmu uzņēmuma īpašnieks, ne darbinieks, ne arī affiliate partneris.

Mūsu ceļš sākas tur, kur citiem tas beidzas.
0 vērtējumi
Ģirts
Journeyman
Opcijas

Es gadiem jau pērku no Purenn. Realtīvi nedārgi, bez izteiktām smaržām. Ir lielie iepakojumi, nopērc un tad pusgadu miers. Regulāri kaut kādas akcijas uz bezmaksas piegādi vai kādas 10-15% atlaides. Šķiet, ka pie mums arī ražo, pat ja ražotāja izcelsme nav LV.