13-08-2021 07:49 PM
Samsung jūlija ierīču testā saņēmu iespēju lietot putekļu sūcēju ar tīrīšanas staciju. Tā kā mēs esam liela ģimene ar 3 bērniem, 3 žurkiem un 2 kaķiem, dzīvojam standarta blokmājas 3 istabu dzīvoklī - tad ikdienas smiltis, gruži un dzīvnieku spalvas ir neizbēgama ikdiena un jaudīgs putekļsūcējs - ikdienas vajadzība.
Mūsu dzīvokļa grīdas segums ir linolejs un flīzes WC un vannas istabā. Parastā ikdienā mums palīdz putekļu sūcējs - robotiņš, kas gan sūc, gan mazgā. Bet nu bij iespēja atcerēties, kā ir staigāt pakaļ sūcējam pašam.
Pašu putekļu sūcēju man atveda laipns kurjers - ļoti priecājos, ka nebija jāstiepj pašai. Iespaidīgi iepakojumi.
Iekšā tātad ir pats putekļu sūcējs un
miljons uzgaļu, kurus es visus nepamēģināju (pārspīlēju, bet pamēģināju tikai 2 no vismaz 5). Tad ir dokstacija, kur uzlikt aparātu, bet tā kā man nebij ļoti daudz vietas un laika, tad izmantoju tikai lādētāja funkciju.
Testēšanai tika piešķirts arī putekļu savākšanas konteiners. Ļoti interesanta ierīce. Pakojoties testa paerioda beigās gan atradu vēl dažas sastāvdaļas, kuras netiku izmantojusi, bet gan jau būtu noderējušas...
Vēl man piešķirtajā komplektācijā bija Spinning Sweeper, jeb mitruma savācējs - ļoti eleganta padarīšana, kam motors ir iebūvēts iekš galvas un aparāts automātiski saprot, ka tas ir režīms WET.
Man ļoti patika:
Ne pārāk patika:
Kopsavilkums
Pārāk dārgs priekš pievienotās vērtības. Ļoti labi kalpotu uzkopšanai kā papildus ierīce - ar kuru ātri un ērti var savākt nejauši izlijušu šķidrumu, izbirušus gružus, neērti savācamus sīkumus spraugās/ starp/ zem mantām.
Ikdienas uzkopšanā nemainītu savu robotu, bet noteikti apsvērtu iegādātos kā otru.
Nākamreiz , ja būtu iespēja, zvēlētos testēt Samsung putekļu sūcēju - robotu
Ja izdosies kā komentārus pašai ziņai pielikšu arī kādu videoierakstu/ linku uz youtube
#putekļusūcējs, #powerstickjet #spinningsweeper #tīrīšanasstacija
13-08-2021 10:51 PM
Hey! 😊
Paldies par tiešām riktīgi detalizēto aprakstu. Man liekas, ka šis ir labākais apraksts, ko esmu īstenībā lasījis par šo putekļu sūcēju, kad viņš ir bijis pie kāda izmēģinājumā 😊😊
16-08-2021 09:11 AM
Paldies, @indrx, par Tavu viedokli! Un noteikti padalies arī ar saiti uz savu video Youtube - tas var būt vērtīgs materiāls tiem, kuri noskatījuši šo putekļsūcēju.
Samsung Community komanda
02-12-2022 11:07 AM
@indrx paldies par apskatu.
04-12-2022 11:37 AM
👍
04-12-2022 11:42 AM
Atradās viens video par šo tēmu https://youtube.com/shorts/KMJQhwmjttg?feature=share
04-12-2022 11:44 AM
Labs video🙂