Aizvērt

Ko vēlies atrast?

atcelt
Rāda rezultātus vaicājumam 
Tā vietā meklēt 
Vai jūs gribējāt rakstīt šādi? 

Sākotnējā tēma:

Samsung POWERstick Jet VS9000, uzgalis Spinning Sweeper un tīrīšanas stacija

(Tēma izveidota: 13-08-2021 07:49 PM)
273 Skatījumi
indrx
Pioneer
Opcijas

Samsung jūlija ierīču testā saņēmu iespēju lietot putekļu sūcēju ar tīrīšanas staciju. Tā kā mēs esam liela ģimene ar 3 bērniem, 3 žurkiem un 2 kaķiem, dzīvojam standarta blokmājas 3 istabu dzīvoklī - tad ikdienas smiltis, gruži un dzīvnieku spalvas ir neizbēgama ikdiena un jaudīgs putekļsūcējs  - ikdienas vajadzība.

Mūsu dzīvokļa grīdas segums ir linolejs un flīzes WC un vannas istabā. Parastā ikdienā mums palīdz putekļu sūcējs - robotiņš, kas gan sūc, gan mazgā. Bet nu bij iespēja atcerēties, kā ir staigāt pakaļ sūcējam pašam.

indrx_0-1628871976565.jpeg

Pašu putekļu sūcēju man atveda laipns kurjers - ļoti priecājos, ka nebija jāstiepj pašai. Iespaidīgi iepakojumi.

Iekšā tātad ir pats putekļu sūcējs un

indrx_1-1628871976528.jpeg

indrx_2-1628871976490.jpeg

miljons uzgaļu, kurus es visus nepamēģināju (pārspīlēju, bet pamēģināju tikai 2 no vismaz 5). Tad ir dokstacija, kur uzlikt aparātu, bet tā kā man nebij ļoti daudz vietas un laika, tad izmantoju tikai lādētāja funkciju.

indrx_3-1628871976406.jpeg

indrx_4-1628871976554.jpeg

Testēšanai tika piešķirts arī putekļu savākšanas konteiners. Ļoti interesanta ierīce. Pakojoties testa paerioda beigās gan atradu vēl dažas sastāvdaļas, kuras netiku izmantojusi, bet gan jau būtu noderējušas...

indrx_5-1628871976539.jpeg

indrx_6-1628871976495.jpeg

Vēl man piešķirtajā komplektācijā bija Spinning Sweeper, jeb mitruma savācējs - ļoti eleganta padarīšana, kam motors ir iebūvēts iekš galvas un aparāts automātiski saprot, ka tas ir režīms WET.

Man ļoti patika:

• Izcila sūkšanas jauda, regulējamība, viegli lietojams, ērti uzglabājams;
  • Diezgan kluss;
  • Samērā ergonomisks dizains;
  • Var aizsniegt dažādas šauras vietas - pagultes, zem plauktiem;
  • Ērti un ātri nomainīt dažādus uzgaļus;
  • Viegli iztīrāma tvertne gan ar rokām, gan tīrīšanas staciju;
  • Nav vadu, kas ķeras pa kājām;
  • Ražošanā izmantotie materiāli kvalitatīvi, nebija pārsteigums;
  • Ērta lādēšanas sistēma;
  • Labi sūc un tīra gan linoleju, gan paklājus. Patīk rotējošais birstes mehānisms centrālās birstes “galvā”, savāc sīkos gružus, un samērā efektīvi visas dzīvnieku spalvas no "kaķu koka"/ pagultes arī ar tievo uzgali... 

Ne pārāk patika:

• Pārāk daudz sīku detaļu;
  • Diezgan smags ikdienas lietošanai;
  • Lai iztīrītu visu 3 istabu dzīvokli, nepilnus 65 kvadrātmetrus, un palīgtelpas, kā vienīgais putekļu sūcējs - tam nepieciešamas vismaz 2 pilnas uzlādes, kas nav ērti, tad jāpērk rezerves baterija.

Kopsavilkums

Pārāk dārgs priekš pievienotās vērtības. Ļoti labi kalpotu uzkopšanai kā papildus ierīce - ar kuru ātri un ērti var savākt nejauši izlijušu šķidrumu, izbirušus gružus, neērti savācamus sīkumus spraugās/ starp/ zem mantām.

Ikdienas uzkopšanā nemainītu savu robotu, bet noteikti apsvērtu iegādātos kā otru.

Nākamreiz , ja būtu iespēja, zvēlētos testēt Samsung putekļu sūcēju - robotu :smiling-face:

Ja izdosies kā komentārus pašai ziņai pielikšu arī kādu videoierakstu/ linku uz youtube :smiling-face:

#putekļusūcējs, #powerstickjet #spinningsweeper #tīrīšanasstacija

6 Atbildes
Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

Hey! 😊

Paldies par tiešām riktīgi detalizēto aprakstu. Man liekas, ka šis ir labākais apraksts, ko esmu īstenībā lasījis par šo putekļu sūcēju, kad viņš ir bijis pie kāda izmēģinājumā 😊😊

Lauma_R
Community Manager
Opcijas

Paldies, @indrx, par Tavu viedokli! Un noteikti padalies arī ar saiti uz savu video Youtube - tas var būt vērtīgs materiāls tiem, kuri noskatījuši šo putekļsūcēju.

Samsung Community komanda :handshake:

lauraputnina2--
Troubleshooter
Opcijas

@indrx paldies par apskatu.

lauraputnina2--
Troubleshooter
Opcijas

👍

0 vērtējumi
indrx
Pioneer
Opcijas

Atradās viens video par šo tēmu https://youtube.com/shorts/KMJQhwmjttg?feature=share

lauraputnina2--
Troubleshooter
Opcijas

Labs video🙂

0 vērtējumi