Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zdjęcia jpg

(Temat utworzony: 30-10-2020 12:55 PM)
756 Wyświetlenia
aacichy
Navigator
Opcje
Czy Wy również macie problem z przesłanymi zdjęciami JPG na kompa i otwarciu ich za pomocą przeglądarki fotografii systemu Windows?. Nie mogę ich wyświetlić ani wydrukować? Dziwna sprawa 🤔
0 Like
16 Odpowiedzi
Maro111
First Poster
Opcje
A czy to aby nie są fotki w formacie .webp?
0 Like
aacichy
Navigator
Opcje
JPG
0 Like
TomaszT
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @

Jeśli po tej sekwencji nie możesz otworzyć zdjęcia, to prześlij proszę ten błąd przez aplikację Samsung Members zalączając dane dziennika i najlepiej jedno ze zdjęć, którego nie możesz otworzyć u siebie na komputerze. Dzięki! 👊

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Również nie mam problemów z przekazywaniem i otwieraniem zdjęć w systemie na komputerze.

Mając powyższe na uwadze, obstawiam problem po stronie komputera a nie wersji beta systemu na telefonie. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
aacichy
Navigator
Opcje
Potwierdzam, problem występuje tylko na komputerze firmowym z systemem Windows 7. Na komputerze prywatnym z Windows 10 zdjęcia otwierają się bez problemu.
0 Like
aacichy
Navigator
Opcje
Po powrocie do domu sprawdzę jeszcze na innym komputerze z Windows 7.
0 Like
aacichy
Navigator
Opcje
Dobra, sprawdziłem, problem występuje na komputerach z systemem Windows 7. Na Windows 10 wszystko działa jak należy. Mi ten problem doskwiera w pracy bo na komputerach stacjonarnych mamy jeszcze Windowsa 7 😝 a sporo zdjęć robię.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@aacichy, Sprawdziłem na komputerze z Windows 7 i zdjęcia wykonane aparatem otwierają się bez problemu zarówno z poziomu pamięci telefonu, jak i po przesłaniu na dysk komputera.

0 Like
aacichy
Navigator
Opcje
Hmmm, ciekawe u mnie problemy na obydwu komputerach, za pomocą jakiego programu otwierasz te foty. Mi się nie otwierają za pomacą pomocą przeglądarki fotografii systemu Windows, reszta działa.
0 Like