Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wymuszanie ciemnego trybu

(Temat utworzony: 24-10-2019 07:53 PM)
1299 Wyświetlenia
karl15
Journeyman
Opcje

Na youtubie widziałem filmik z one ui 2 z funkcją "force dark mode" (koles włącza czarnego facebooka, który normalnie nie ma jeszcze dark mode), ale nie mogę tego znaleźć w tej becie. Będzie to? 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@karl15  napisał(a):
Ja w opcjach programisty mam jedynie "poziom logowania", "pokaż wyniki tts" i "debugowanie drzewa węzłów".

Źle wchodzisz w opcje programisty. Zapewne wchodzisz w tą ścieżkę: Ustawienia --> Dostępność --> Czytnik ekranu --> Ustawienia --> Opcje programisty. A ona jest błędna.

Prawidłowa ścieżka wygląda następująco:

Ustawienia --> Telefon - informacje --> Informacje o oprogramowaniu --> kliknij 7 razy w Numer wersji

następnie

Ustawienia --> Opcje programisty --> Wymuś Tryb ciemny

ciemny.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
przem3kn
Navigator
Opcje

W opcjach programisty jest. 

0 Like
karl15
Journeyman
Opcje
Ja w opcjach programisty mam jedynie "poziom logowania", "pokaż wyniki tts" i "debugowanie drzewa węzłów".
0 Like
matik3789
Navigator
Opcje

Jest "wymus tryb ciemny" i działa to bardzo dobrze. W zakladce sprzetowa akceptacja renderowania.

0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@karl15  napisał(a):

Źle wchodzisz w opcje programisty. Zapewne wchodzisz w tą ścieżkę: Ustawienia --> Dostępność --> Czytnik ekranu --> Ustawienia --> Opcje programisty. A ona jest błędna.

Prawidłowa ścieżka wygląda następująco:

Ustawienia --> Telefon - informacje --> Informacje o oprogramowaniu --> kliknij 7 razy w Numer wersji

następnie

Ustawienia --> Opcje programisty --> Wymuś Tryb ciemny

ciemny.jpg

MagdalenaG
Helping Hand
Opcje

Cześć @karl15,

Daj znać czy rozwiązanie zaproponowane przez Kamila działa!

@kamil40013: Dzięki za dzielenie się wiedzą! :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

0 Like