Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SMS dwie karty SIM

(Temat utworzony: 29-10-2020 09:09 PM)
307 Wyświetlenia
Lucas307
Journeyman
Opcje
Witam czy da się ustawić w smsach z której karty ma wysyłać wiadomości. W sumie spoko że samo decyduje. Wcześniej miałem dwa przyciski do wysyłania. 
Czasem w wiadomości pojawiał mi się sim1 i po naciśnięciu zmieniał . Ale tylko dwa razy samo się to zrobili . Hmm? Czy może to błąd w becie?
6 Odpowiedzi
Gosman
Journeyman
Opcje
system obsługi kart SIM jest mega nie intuicyjny. w poprzedniej wersji działało to dozę lepiej.
0 Like
Drd0
Helping Hand
Opcje
jedynym plusem zmiany jest możliwość przypisania preferowanej karty do kontaktu. pozostałe zmiany na minus.
TomaszT
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć 

0 Like
Lucas307
Journeyman
Opcje
może lepiej dać możliwość wyboru z której karty. obecnie mam tak że nad strzałka wyślij czasem pojawia mi się sim1 jak nacisnęłem to przełączam na sim2 . takie rozwiązanie było by najlepsze. bo nie ma pomyłki przy dwóch guzikach wyślij . a przełączyć kartę można w każdym momencie .
0 Like
Airek
Apprentice
Opcje
Zmiana w sposobie wykonywania połączeń i wysyłania sms korzystając z dwóch kart sim bardzo na minus. Czy to dzwoniąc czy wysyłając sms żeby to zrobić trzeba wykonać więcej kliknięć niż przed zmianą, pomysł na minus
0 Like
Rysioo
First Poster
Opcje
a znacie jakieś inne aplikacje które lepiej sobie radzą z zarządzaniem kartami? Dużo wykonuje połączeń z obu kart tak samo sms'y i przeklikiwanie się między nimi to jakieś nieporozumienie.
0 Like