Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

smart things

(Temat utworzony: 01-11-2020 10:40 PM)
470 Wyświetlenia
Pawelllll
Journeyman
Opcje
Nie działa połączenie z soundbarem pisze ze musze pobrać dodatek gdy chce pobrać to się nie da i skontaktuj się z nami porażka z tą beta muzyka też nie działa to co wcześniej działało teraz lipa
10 Odpowiedzi
TenTaki
Troubleshooter
Opcje
Jak narazie u Mnie na becie ta aplikacja działa poprawnie dodatki do pralki i suszarki pobrały się i wszystko funkcjonuje. Może niema aktualnego dodatku dla tego sprzętu.
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Pawelllll nic nie napisałeś o modelu listwy dźwiękowej. Ja również nie mam problemów w działaniu Smart Things. Działa sterowanie wszystkimi urządzeniami zarządzanymi przez aplikację.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Pawelllll
Journeyman
Opcje
hej mój model to samsung hw-n950 i dalej mam to samo niestetyScreenshot_20201102-155714_SmartThings.jpgScreenshot_20201102-155708_SmartThings.jpg
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Pawelllll próbowałeś usunąć listwę i ponownie ją dodać?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Pawelllll
Journeyman
Opcje
dokładnie tak zrobiłem usunąłem ponownie ja sparowałem i dalej nic pamięć cache też usunąłem i nic więc sam nie wiem co jeszcze zrobić???
0 Like
TomaszT
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Hej @ ,

Na początek poproszę, abyś zgłosił ten błąd przez aplikację Samsung Members (pamiętając o załaczeniu dzienników danych).

To co mógłbyś jeszcze spróbować to powrót przez Smart Switch do Androida 10, usunąć belkę ze Smart Things, wyczyscić dane z aplikacji, zainstalować Androida 11, upewić się, że pobrana jest najnowsza wersja Smart Things i finalnie dodać belkę ponownie.

Wiem, że jest to czasochłonny proces, więc zanim do tego przystąpisz, warto poczekać na nową wersję beta, która w ciągu 1-2 dni powinna się pojawić (jeśli podczas testów oprogramowania nie pojawią się żadne poważne błędy).

Gdy aktualizacja będzie dostępna to polecam usunąć belkę i wyczyścic dane aplikacji Smart Things, zainstalować nowe oprogramowanie i spróbować dodać ją na nowo.

0 Like
Pawelllll
Journeyman
Opcje
Ok w takim razie poczekam jeszcze kilka dni na nowszą wersję :(((
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Pawelllll
Journeyman
Opcje
mam ja i problem dalej ten sam już jestem wkurzony na to wszystko u mojej żony na android 10 wszystko działa jak kiedyś u mnie a teraz ani muzyki na soundbar nie mogę włączyć ani też Samsung music też nie działa a obiecywali naprawę porażka
0 Like