Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powrót do oryginalnego oprogramowania

(Temat utworzony: 15-11-2021 08:07 PM)
537 Wyświetlenia
Tomek1971
Journeyman
Opcje
Dzień dobry
Chciałem zapytać czy jeżeli pobrałem oprogramowanie Beta i pojawiły się problemy z telefonem. Chciałem wrócić do oryginalnego oprogramowania i moje pytania: jeżeli już nie będzie oprogramowania Beta a jak będzie aktualizacja oryginalnego oprogramowania to czy mój S21 ultra to pobierze i wszystko wróci do normy?
0 Like
12 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Generalnie po zakończeniu bety, Twoje urządzenie powinno pobrać oficjalne wydanie Androida 12. 

Tomek1971
Journeyman
Opcje
A może tego nie zrobić, nie zobaczyć nowego oryginalnego oprogramowania
0 Like
Tomek1971
Journeyman
Opcje
Czy może wiadomo kiedy można się spodziewać nowego oprogramowania
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Tomek1971 Już powinna być dostępna aktualizacja ! 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dzisiaj pojawiła się aktualizacja do wersji oficjalnej zgodnie z tym co napisał @YOX. Sprawdź w ustawieniach telefonu czy jest już dostępna aktualizacja.

Tomek1971
Journeyman
Opcje
U mnie jeszcze nic nie ma. Jeżeli będzie nowa aktualizacja telefo to zobaczy czy muszę coś zrobić żeby ją zobaczył ?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdź dostępność aktualizacji przechodząc kolejno do: Ustawienia > Aktualizacje oprogramowania > Pobierz i zainstaluj. Jaką obecnie posiadasz wersję oprogramowania? Poniżej instrukcja dotycząca sprawdzania wersji i wariantu telefonu.

Wskazówka - sprawdzanie wariantu i wersji oprogramowania
Przejdź kolejno w telefonie do: Ustawienia > Telefon - informacje > Informacje o oprogramowaniu i napisz jakie posiadasz wartości w miejscach czerwonych ramek widocznych na poniższym zrzucie ekranowym.

wariant.png

Tomek1971
Journeyman
Opcje
Taka mam wersję Screenshot_20211115-232300_Settings.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy sprawdzałeś dostępność nowszych wersji oprogramowania za pomocą ścieżki, którą podałem w poprzedniej wiadomości?

0 Like