Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nfc

(Temat utworzony: 13-10-2022 05:36 PM)
277 Wyświetlenia
wojtu
Apprentice
Opcje
Witam czy wam też nie działają płatności NFC poprzez Google Pay (portfel). Gdy próbuję zapłacić wyskakuje że urządzenie nie spełnia wymogów bezpieczeństwa.
0 Like
6 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@wojtu Temat był wiele razy już poruszany.  Podczas bety, urządzenie nie posiada certyfikatów bezpieczeństwa. Pozostaje płacenie, za pomocą aplikacji bankowej. Dodatkowo w formularzu dołączenia do bety, jest zapis, że płatności GP nie będą działać. 

J3drula
Voyager
Opcje
Czemu nie usuwacie takich wątków?
0 Like
wojtu
Apprentice
Opcje
Dziękuję za odpowiedź, jestem nowy w samsung members więc przepraszam że nie śledziłem tematu
0 Like
BeataPe
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @wojtu ,

Cały czas podejmowane są starania, żeby aplikacja Google Pay działała na jak najwcześniejszych etapach testowych. Niestety, na ten moment nie ma takiej gwarancji. Polecam sprawdzić czy w aplikacji Twojego banku działają takie płatności i czy działają w testowej wersji oprogramowania.

Ceranthor
Apprentice
Opcje
A czy teraz w czwartej wersji już działa google pay? Interesuje mnie bo bo przez pewien okres czasu nawet kupony do MC mi nie działały i czy teraz zadziałają. I pytanie mam teraz betę i kiedy można się spodziewać stabilnej wersji gdzie dziala już gpay? Czy są jakieś plany na temat oficjalnego update kiedy to użytkownicy bez bety dostaną nowa wersje androida?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ceranthor, Niestety Google Pay nie działa w obecnej wersji beta ZVJA. Samsung zapowiedział wydanie stabilnej wersji beta do końca października. Termin udostępnienia aktualizacji może się różnić w zależności od regionu.