Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

messenger

(Temat utworzony: 31-10-2020 10:43 PM)
279 Wyświetlenia
konrado2181
Journeyman
Opcje
Czy wam też nie wyskakują dymki czatu ? 

Zaznacze obrazu że wszystko w ustawieniach poustawiane, powłaczane po aktualizacji do andro beta już nie wyskakują xd
8 Odpowiedzi
KrzysztofGr
First Poster
Opcje
Tak wyskakują po ostatniej aktualizacji
0 Like
Andrew07
Pioneer
Opcje
No niestety nie wyskakują.
kiedyś był przełącznik.Screenshot_20201031-233458_Messenger.jpg
0 Like
Kuba007
Explorer
Opcje
U mnie czasami nie wyskakują, a czasami po otworzeniu i zamknięciu dymka czatu, pojawia się znowu z tymi wiadomościami które już odczytałem... czyli dymek pojawia się dwukrotnie.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@konrado2181, Zmień ustawienia zgodnie ze wskazówkami podanymi w tej wiadomości. Na ten moment dymki są niedopracowane i wymagają poprawek.

https://eu.community.samsung.com/t5/pytania/facebook-messenger-chat-heads/m-p/2171117/highlight/true...

konrado2181
Journeyman
Opcje
dzięki, średnio to wygląda i jest funkcjonalne ale lepsze to niż nic, dzięki za pomoc
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@konrado2181 średnio, to wygląda zakładanie 100 tematu o tym samym. 😐

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
TomaszT
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @ 

Z tego co się orientuję to decyzja o tym, czy będą kontynuowane dymki Messengera (i ew. dopracowanie błędów), czy jednak Messenger będzie korzystać z tych Androidowych  leży w tym momencie po stronie Facebooka. 

0 Like
Dienox
Explorer
Opcje
jeżeli ktoś chce mieć stare dymki to wystarczy zainstalować Messengera bez obsługi nowego API
0 Like