Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Macro?

(Temat utworzony: 25-01-2025 09:33 AM)
327 Wyświetlenia
Ko7ov
Navigator
Opcje
Postanowił sprawdzić zdjęcie makro na telefonie S24 Ultra. na OneUI 7, tryb makro nie włącza się... wszyscy to robią? czy to tylko ja mam szczęście? Nie widziałem, czy jest tu takie pytanie, czy nie... 
0 Like
7 Odpowiedzi
xcovver
First Poster
Opcje
Nie ma kamery macro w tym telefonie a jeżeli jest to mam ten sam problem
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ko7ov, Nie zauważyłem tego problemu u siebie. Aktywny tryb makro w One UI 7 oznaczony jest za pomocą ikony kwiatka

Screenshot_20250125_101521_Camera.jpg

Pawel0405
Pioneer
Opcje
Makro jest...ale no właśnie ale jest ciężko złapać ostrość ciężko by apart się przełączył mylę ze jest jakiś problem sofwerowy
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie zauważyłem problemów z działaniem trybu makro. Spróbuj na początek wykonać wskazówki z poniższego wątku:

[Poradnik] Jak rozwiązać problemy z działaniem aparatu?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-problemy-z-aparatem-co-nale%C5%...

Bobrek
Voyager
Opcje
U mnie także tryb makro działa poprawnie na one ui 7.0. wyczyść dane aplikacji aparatu , może to coś pomoże
Ko7ov
Navigator
Opcje
Zgadzam się. Włącza się przy wystarczającej ilości światła, ale bardzo trudno jest go uruchomić.... chociaż OneUI 6.1 działał nawet przy oświetleniu, które teraz próbuję....
0 Like
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @Ko7ov !

Będę monitorować sytuację, jeśli problemy wystąpią częściej, zgłoszę je do uwagi deweloperów.

Serdecznie pozdrawiam! 😊