Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

kolor górnej belki

(Temat utworzony: 26-11-2020 05:43 PM)
397 Wyświetlenia
erkner
Journeyman
Opcje
Czy kolor tekstu i ikon w górnej belce nie powinien się dostosowywać do koloru tapety na ekranie start? Tak jak się to dzieje na ekranie blokady - przy jasnnym tle napisy i ikony są czarne, a białe na ciemnym tle. Przy wyborze jasnej tapety na ekranie start górna belka w tej chwili jest niewidoczna.
0 Like
4 Odpowiedzi
TomaszT
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Hej @erkner,

Tekst na belce powinien dostosowywać sie również na ekranie głównym. Jeśli tak u Ciebie się nie dzieje, to zgłoś to proszę jako błąd przez aplikację Samsung Members. Dzięki! 👊

0 Like
MarcinJadczak
Pioneer
Opcje
Powinien. Musisz mieć jakiś błąd.
0 Like
pmuzykiewicz111
Pioneer
Opcje
a nie jest to wynikiem zastosowania motywu przy wlaczonym trubie ciemnym ? u mnie tak było. pomoglo powrócenie do domyślnego motywu, wyłączenie trybu ciemnego, ponowne zastosowanie motywu ktory nas interesuje i dopiero wtedy wlaczenie trybu ciemnego
0 Like
erkner
Journeyman
Opcje
Nie ustawiam motywu ale mam włączony tryb ciemny. Trochę pozmieniałem tapety i przy kolorze beżowym, kremowym jakkolwiek go nazwać (nie jest to biały) kolor belki pozostaje biały i jest tak sobie widoczny, czarny byłby o wiele lepiej widoczny. Żeby to poprawić zmieniam tapetę na białą wymuszając zmianę koloru belki na czarny potem wracam do tapety "nie czysto białej" wtedy belka pozostaje już czarna i jest ok. Nie wiem czy to jest rzeczywiście problem czy kwestia koloru tapet (w moim przypadku są to zdjęcia) ale może uda się dopracować to bardziej.
0 Like