Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak odinstalować 15 i wrócić do stabilnej 14?

(Temat utworzony: 10-01-2025 02:00 PM)
163 Wyświetlenia
dancemk
Student
Opcje
Jak odinstalować 15 i wrocic do stabilnej 14?
0 Like
11 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
dancemk
Student
Opcje
Niestety nie działa, ciągle mam taki komunikat
0 Like
dancemk
Student
Opcje
Zaczęło się od tego;; witam, po aktualizacji do najnowszego systemu android mój komputer nie widzi telefonu, win 11, nie widzi galaxy s 24 ultra, wyskakuje komunikat w telefonie: duet display connection, zainstalowane aplikacje nie działaja z tym akcesorium usb. " Co mam zrobic aby omputer widział zawartość telefonu - dysku. ?Pozdrawia,1736515904169.jpg
0 Like
dancemk
Student
Opcje
Po kontakcie tel. Z Samsung poradzono mi abym właśnie to zrobił co mi Pan mirudo24 też poradził, ale nie mogę się cofnąć przez ten komunikat,
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Duet Display to aplikacja na komputerze? Wygląda, że to ona powoduje jakiś problem. Próbowałeś łączyć się za pomocą innych portów USB? Ewentualnie zresetuj lub usuń aplikację Duet Display.

dancemk
Student
Opcje
Usunąłem, to ***** było na kompie. Dzięki, teraz powrót do 14, czy muszę odinstalować 15 beta żeby móc w przyszłości zastąpić ją, 15 stabilną? Czy muszę wrócić do 14 i stracić dane?
0 Like
rduw
Navigator
Opcje
Teraz w styczniu pojawi się s25, może już niedługo będzie dostępna stabilna wersja. Ktoś coś wie ?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Postępuj zgodnie z instrukcją, do której odnośnik podałem wcześniej. Podczas procesu stracisz wszystkie dane.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nikt nie posiada takiej informacji. Trzeba cierpliwie czekać.