Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Google Pay

(Temat utworzony: 22-02-2026 10:29 PM)
226 Wyświetlenia
pawciodrugi
Student
Opcje
Od kiedy mam betę, przestał mi działać Google Pay (mam informację, że urządzenie nie spełnia warunków bezpieczeństwa). Da się coś z tym zrobić, czy muszę usunąć betę? A jeśli usunąć, to jak?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
pawciodrugi
Student
Opcje
Aktualizowałem aplikacje, czyściłem pamięć kilka razy, restartowałem, aktualizowałem telefon i okazało się, że odinstalowanie i ponowne zainstalowanie pomogło :smiling-face: dziwna sprawa
Dziękuję za odpowiedzi!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
Dziwne bo w sumie to wszystkim działa bez problemów. Działało całą beta 8.0 i wciąż działa na 8.5 Przestał działać google pay to masz na myśli aplikacja się nie włącza czy płatność nie działa w terminalu? Sprawdź czy masz aktualną Google Play, może usuń i dodaj na nowo karty, wyczyść cache portfela google, zrób wipe cache. Powinno wszystko działać bo te bety mają certyfikacje google.
Emil92
Voyager
Opcje
U mnie na becie wszystko działa. Sprawdź czy masz najnowszą wersje portfela Google i czy nie jesteś zalogowany na inne konto google niż to do którego przypisane są karty.
0 Like
MartynaK
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

@pawciodrugi,

Problem z Google Pay po włączeniu bety zwykle wynika z niezgodności systemu z wymogami bezpieczeństwa. Spróbuj:

1. Wyczyść dane Sklepu Play i Google Pay – Ustawienia → Aplikacje → Sklep Google Play / Google Pay → Pamięć → Wyczyść dane/pamięć podręczną, a następnie uruchom telefon ponownie.

2. Aktualizacje Google Pay – upewnij się, że masz najnowszą wersję aplikacji; w razie problemów usuń i ponownie dodaj karty.

Jeżeli problem będzie się powtarzał, najlepiej zgłosić go przez Samsung Members, dołączając logi z urządzenia.

Rozwiązanie
pawciodrugi
Student
Opcje
Aktualizowałem aplikacje, czyściłem pamięć kilka razy, restartowałem, aktualizowałem telefon i okazało się, że odinstalowanie i ponowne zainstalowanie pomogło :smiling-face: dziwna sprawa
Dziękuję za odpowiedzi!
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czasami zdarza się, że certyfikacja Google wskoczy po czasie i do tego momentu płatności mogą nie działać. 

0 Like
mackozkrakowa
First Poster
Opcje
Mi przestal działać wczoraj po zainstalowaniu 4 aktualizacji beta. Jeszcze rano zaraz po aktualizacji działał i zapłaciłem ale po południu juz nie. Spróbuję reinstalacji
0 Like