Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gallery Labs

(Temat utworzony: 02-11-2023 05:56 PM)
848 Wyświetlenia
Ambro05
Pioneer
Opcje
Czy rozszyfrował ktoś te 3 ustawienia z Gallery Labs?

image

0 Like
8 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, pierwsza opcja dotyczy informacji pojemności kosza w galerii.
Podczas zaznaczania elementów do usunięcia w Galerii pojawi się informacja jak na screenie informująca ile ważą pliki w koszu..

Druga opcja "Timeline in album" grupuje zdjęcia w albumach według daty wykonania.

Co do trzeciej opcji "Return to viewer while exiting" - na modelu Galaxy Z Fold5 nie ma jejScreenshot_20231102_180930_Gallery.jpg
Ambro05
Pioneer
Opcje
W takim razie pierwsza opcja w S23U nie działa. Nie pojawia się informacja ile ważą usuwane elementy.

Druga, faktycznie działa. Sugerowałem się wcześniej albumen Aparat (Camera) gdzie grupowanie jest zawsze bez względu na to ustawienie. Na pozostałych albumach działa.

Dzięki:)
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo 😃
Ambro05
Pioneer
Opcje
Opcja pierwsza jednak działa, lecz mam tylko krótką notatkę tak jak na zrzucie. To została trzecia, póki co nie mam pomysłów na to...SmartSelect_20231102_205706_Gallery_1000011873_1698955026.png
0 Like
AnnaMaz
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Dzięki @W99 za pomoc w rozszyfrowywaniu funkcji 😊

Have a good day! ☀️
Ambro05
Pioneer
Opcje
Czy moderator nie zechce rozwiać pozostałych wątpliwości? Dalej nie wiemy co oznacza trzecia pozycja.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Włączyłem tę opcję, ale nie widzę żadnej różnicy. Możliwe, że trzeba wykonać odpowiednią akcję żeby zobaczyć zmianę.

0 Like
Ambro05
Pioneer
Opcje
Ja również nie widzę różnicy. Z całą pewnością jakaś akcja za tym stoi, pytanie - jaka to akcja? Myślę, że moderacja nas oświeci:)
0 Like