Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Funkcja Mój Sejf - zmieniony Pin

(Temat utworzony: 04-10-2023 12:00 PM)
320 Wyświetlenia
-foory-
Journeyman
Opcje
Po wejściu w wersję Beta, Mój Sefj, który był szesciocyfrowy, aktualnie stał się czterocyfrowy, przez co nie mogę dostać się do moich plików. 
6 Odpowiedzi
PatrykF
Expert
Opcje

@-foory- Program BETA ma całą masę błędów, dlatego musisz być gotowy na tego rodzaju błędy. Przywrócenie starej wersji oprogramowania będzie wiązało się najpewniej z utratą wszystkich danych, więc jeżeli nie miałeś kopii zapasowej danych, to możesz mieć problem z odzyskaniem tych danych, które są tam zapisane. Prześlij też od razu raport o błędach poprzez aplikację Samsung Members > Wsparcie > Raporty o błędach.

Spróbuj zrobić kopię zapasową danych poprzez Smart Switch na komputer i pogrzeb w plikach utworzonej kopii zapasowej. Być może uda Ci się wśród nich znaleźć pliki zapisane w sejfie, o ile są to zdjęcia.

-foory-
Journeyman
Opcje
Dziękuję za odpowiedź.
Pliki nie są mi potrzebne na już, ale fajnie byłoby mieć dostęp do tej przydatnej funkcji.
Czy przy wydaniu wersji stabilnej, takie rzeczy wrócą do normy?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@-foory-, Do czasu wydania stabilnej wersji większość błędów zostanie wyeliminowana. Każdy zauważony błąd warto jest zgłosić przez aplikację Samsung Members. Im więcej zgłoszeń tym większa jest szansa na szybszą naprawę danego błędu.

AnnaMaz
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @-foory-,

Dziękuję za sygnał! Zgłoś proszę również błąd w aplikacji Samsung Members, żeby developerzy mogli się temu bliżej przyjrzeć 😊

Miłego dnia!

Megjachid
First Poster
Opcje
Cześć, to rozwiązaliście mój problem bo już oskarżyłam osoby trzecie.
Mi zniknęła potężna zawartość mojego sejfu oraz zmienił się sposób odblokowywania na symbol (którego używam zamiennie z pinem do odblokowania telefonu) sejf był zabezpieczony pinem
Nie miałam kopii zapasowej wiec z tego co mówicie nic nie odzyskam
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Megjachid, Niestety korzystanie z wersji beta wiąże się z tego typu problemami. Przed instalacją bety należało wykonać kopię wszystkich ważnych danych. Teraz pozostaje zgłaszać Ci błąd przez aplikację Samsung Members i liczyć na to, że do wydania stabilnej wersji zostanie on naprawiony.

0 Like