Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Folder "ostatnie" w galerii

(Temat utworzony: 05-10-2022 01:14 PM)
4623 Wyświetlenia
Lukaszszsz
Pathfinder
Opcje
Jak to wyłączyć, ukryć? 
9 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lukaszszsz, W tej chwili nie ma takiej możliwości. Zachęcam do zgłoszenia sugestii w tej kwestii za pomocą aplikacji Samsung Members.

BeataPe
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @Lukaszszsz ,

przekażę tę sugestię deweloperom. Zachęcam do dalszego aktywnego udziału w programie :smiling-face:

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lukaszszsz, W kolejnej wersji beta prawdopodobnie pojawi się możliwość ukrycia albumu Ostatnie i Ulubione

Samsung-Galaxy-S22-Ultra-One-UI-5.png

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zgodnie z zapowiedzią w trzeciej becie ZVJ2 pojawiła się możliwość ukrycia tych albumów

Screenshot_20221007_103352_Gallery.jpg

JaśFasola
Helping Hand
Opcje
Dzisiejsza aktualizacja naprawiła Galerię. Brawo 👏
Ania1981
First Poster
Opcje

Dzień dobry, podpinam się pod temat, ponieważ po ostatniej aktualizacji w galerii pojawił mi się ten zbędny jak dla mnie album "ostatnie". Czy tylko ja tak mam, że niestety ale nie mogę go ukryć? Najlepiej jakby dało się go usunąć,  bo w jakim celu album, który zawiera w sobie wszystkie inne albumy??? 

Będę wdzięczna za pomoc, jak usunąć/ukryć ten zbędny album? Posiadam S20+

Z góry dziękuję za pomoc.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ania1981, Galeria --> Albumy --> 3 kropki --> Wybierz albumy do pokazania

Wcześniej musisz włączyć tę opcję w Ustawieniach Galerii, jeśli nie jest włączona.

Galeria --> 3 kreski --> Ustawienia --> Wybierz albumy do pokazania

Members_MBveYN1
First Poster
Opcje

A po co ten folder wymyślili!! Ja przez niego usunąłem wszystkie zdjęcia z telefonu! Chodz miałem zdjęcia w różnych folderach.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_MBveYN1, jeżeli masz włączony kosz to usunięta zdjęcia będą się tam znajdować. Przejdź kolejno do: Galeria > trzy kreski > Kosz.