Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Extend unlock zaufane urządzanie bluetooth

(Temat utworzony: 22-09-2023 08:26 AM)
441 Wyświetlenia
mjedr
Journeyman
Opcje
Cześć, czy tylko u mnie znikła ta funkcja?

Po ostatniej aktualizacji bety zauważyłem, że muszę za każdym razem przykładać palec wchodzę w opcje a tam brak urządzeń bt, tylko wykrywanie kontaktu z ciałem i zaufane miejsca.

4 Odpowiedzi
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Nie tylko w becie S23 jest ten problem. Na regularnym sofcie S21 to samo. I strasznie mnie to wkurwia, bo funkcja ma służyć do tego, abym nie musiał wyciągać telefonu z kieszeni kiedy jadę autem lub rowerem, a chcę wykonać połączenie lub zmienić utwór 🫤

Ciekawostka: Kolega kupił wczoraj nową S23 w Danii i ten sam temat 😆 Samsung globalnie coś położył.

Edit:
To jednak nie problem Samsunga tylko Google. Właściciele Pixeli i smartfonów Motoroli też nie mają opcji "Zaufanych Urządzeń".Screenshot_20230922_074136_Google Play services.jpg
mjedr
Journeyman
Opcje
Zaczęło działać samo z siebie, dziwne Screenshot_20230924_114239_Google Play services.jpg
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Ta funkcja od dłuższego czasu znika i pojawia się ponownie. Możliwe, że to problemy po stronie serwera Usług Google.

MagdalenaPo
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @mjedr

czy wysłałeś już może raport o błędzie w aplikacji Samsung Members? Myślę, żę warto byłoby zwrócić uwagę deweloperów na ten problem. 🙂

Miłego dnia!