Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości pobrania aktualizacji systemowej Google Play

(Temat utworzony: 27-10-2023 12:22 PM)
895 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie można pobrać październikowej aktualizacji systemowej Google Play. Błąd zgłosiłem w aplikacji Samsung Members. Nie pomaga czyszczenie usług Google Play, sklepu Google Play oraz ponowne uruchomienie telefonu. Poniżej komunikat z błędem.

Screenshot_20231027_093402_Google Play Store.jpg

19 Odpowiedzi
Selixo
Big Cheese
Opcje
Jest to błąd spowodowany przez samo googlem np nie można czasem pobrać orzez wifi, ale działa na danych komórkowych i odwrotnie.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dziękuję za odpowiedzi. Błąd dotyczy tylko wersji One UI Beta. Bez problemu pobrałem aktualizację na telefonie z oficjalną wersją systemu. Przełączanie na dane komórkowe i odwrotnie nie rozwiązuje problemu. Dlatego też uważam, że błąd dotyczy wersji beta.

0 Like
Haborym
Helping Hand
Opcje
Potwierdzam blad występuje tylko na wersji beta - na oficjalnym one ui idzie bez problemu.
miroON
Big Cheese
Opcje
Po części się z wami zgadzam tez nie mogę pobrać aktualizacji ...ale ...mam też problem z galaxy store i samsung members Screenshot_20231027_113449_Galaxy Store.jpgScreenshot_20231027_113346_Galaxy Store.jpgScreenshot_20231027_122029_Samsung account.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@miroON, sprawdziłem i u mnie zarówno Galaxy Store jak i Samsung Members działają poprawnie.

0 Like
Haborym
Helping Hand
Opcje
Tak u mnie też działają poprawnie.
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
no u mn nie działają GS i SM na 23u za to na s10 nie działa GS a działa SM z czego właśnie piszę tu
0 Like
mars44
Pioneer
Opcje
U mnie jest tak. S23 ultra oprogramowanie beta , aktualizacja wrześniowa i GP jest aktualny,brak dostępnych aktualizacjiScreenshot_20231027_140219_Google Play Store.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mars44, piszemy o aktualizacji systemowej Google Play a nie o sklepie. Przejdź kolejno do: Ustawienia > Bezpieczeństwo i prywatność > Aktualizacje > Aktualizacja systemu w Google Play.