Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bixby przycisk.

(Temat utworzony: 02-11-2019 07:44 PM)
447 Wyświetlenia
maderos
Pioneer
Opcje

Witam. Od samego początku po aktualizacji do bety android 10, nie działa tak jak powinien przycisk Bixby. Domyślnie miałem ustawiony jednoklik do uruchomienia Youtube. Obecnie, po czyszczeniu cache i danych wszystkiego co ma w nazwie Bixby, opisany schemat działa raz i później cisza. Tylko dłuższe przytrzymanie owego przycisku wyzwala samo Bixby. Może ma lub miał ktoś podobny problem i podpowie jakieś rozwiązanie? Aha, nie robiłem full wipe po przejściu na betę, ale jakby to było jedyne rozwiązanie to poczekam z wipe na stabilną wersję 10. 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
MagdalenaG
Helping Hand
Opcje

Hej @maderos,

U mnie opisany przez ciebie błąd z Bixby nie występuje. Prześlij proszę zgłoszenie na ten temat przez Samsung Members, dzięki temu deweloperzy będą w stanie sprawdzić co może być przyczyną problemu.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
6 Odpowiedzi
ebiVkcalb
Explorer
Opcje

u mnie tego problemu nie ma. przycisk działa jak należy za każdym razem. pamiętaj że po czyszczeniu danych w bixbi musisz wejść pierwszy raz do aplikacji bixby i przejść ta pierwsza konfigurację dopiero po tym przycisk będzie działal tak jak go sobie ustawisz 

0 Like
maderos
Pioneer
Opcje
Witam. Tak też zrobiłem i zadziałało raz. Nie jest to dla mnie jakoś uciążliwe czy bardzo potrzebne, raczej chodzi mi o rozwiązanie problemu. I jak widać jestem jedyny. No nic. Poczekam na dalszy rozwój wypadków.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@maderos, sprawdziłem i u mnie klawisz Bixby również funkcjonuje prawidłowo. Rozumiem, że wykonywałeś te wskazówki dla wszystkich aplikacji Bixby? Jeżeli to nie pomogło to warto zaczekać do kolejnej wersji beta. Możliwe, że po aktualizacji klawisz zacznie funkcjonować jak należy.

maderos
Pioneer
Opcje
Ok. Zrobiłem już chyba wszystko co mogłem. Przycisk działa zaraz po ustswieniu, po restarcie telefonu znowu kaplica...no nic. Dzięki za pomoc.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@maderos, nie ma sprawy. Mimo wszystko zachęcam do zgłoszenia tego błędu w aplikacji Samsung Members za pomocą opcji "Opinia o wersji beta".

0 Like
Rozwiązanie
MagdalenaG
Helping Hand
Opcje

Hej @maderos,

U mnie opisany przez ciebie błąd z Bixby nie występuje. Prześlij proszę zgłoszenie na ten temat przez Samsung Members, dzięki temu deweloperzy będą w stanie sprawdzić co może być przyczyną problemu.

0 Like