Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja beta testu

(Temat utworzony: 24-10-2019 04:52 PM)
321 Wyświetlenia
Arturos696
Voyager
Opcje

Witam

Po instalacji bety miałem alplkcje dotycząca beta testów, ale po ustawieniach fabrycznych nie zainstalowała ponownie.

Teraz moje pytanie potrzebna ta apka była? A jeżeli tak to skąd ją pobrać.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arturos696, Ta aplikacja cały czas jest zainstalowana w telefonie i nie jest ona Ci do niczego potrzebna. U mnie też była widoczna po instalacji bety, a po kliknięciu w jej ikonę zniknęła z ekranu aplikacji.

beta.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
matik3789
Navigator
Opcje

Jaka aplikacją? Samsung members?

0 Like
Unilite
Journeyman
Opcje
Tez ja widzialem ale zniknela jak nacisnalem na nia. Zielona ikonka zwiazana z beta testem
0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arturos696, Ta aplikacja cały czas jest zainstalowana w telefonie i nie jest ona Ci do niczego potrzebna. U mnie też była widoczna po instalacji bety, a po kliknięciu w jej ikonę zniknęła z ekranu aplikacji.

beta.jpg

Arturos696
Voyager
Opcje

Dziękuję za odpowiedź.

0 Like
MagdalenaG
Helping Hand
Opcje

Cześć @Arturos696,

Jak już napisał Kamil: to, że nie widzisz aplikacji, nie oznacza, że jej nie ma :winking-face: Jest to zwykła część softu Beta. Jeżeli aplikacja Samsung Members i samo oprogramowanie działają ci w trybie Beta, to wszystko gra i nie jest to błąd :smiling-face:

@kamil40013: z lekkim poślizgiem czasowym, ale... Witamy w gronie Superuserów! Jak widać tytuł jest jak najbardziej zasłużony! :smiling-face: