Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android 14

(Temat utworzony: 05-10-2023 09:08 PM)
1619 Wyświetlenia
Jakubek81
Explorer
Opcje
Kiedy ta aktualizacja... niby 4ego a tu cisza. 
ps. zaraz pewnie napiszą geniusze, że mają betke od kliku tygodni.
7 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Samsung nie podał daty kiedy udostępni aktualizację Android 14 z One UI 6. Trzeba cierpliwie czekać. Jest spora szansa, że oficjalna aktualizacja pojawi się jeszcze w tym miesiącu.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jakubek81, Samsung nigdzie nie zapowiadał dokładnego terminu, w którym zostanie wydana stabilna wersja. Szacuje się, że powinna pokazać się do końca października.

proktor37
Voyager
Opcje
Ja Geniusz pisze, mamy betę :smiling-face: Aktualizacja będzie, jak będzie Geniuszu :smiling-face:
TenTaki
Troubleshooter
Opcje
Po co to parcie na szkło?....
Masz już aplikacje które na gwałt potrzebują 14? ... Nie!
Więc cierpliwie czekaj aż wyważone cyferka pojawi się na twym smartfonie i zapewni panowanie nad twym otoczeniem...😎
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Żadnej daty premiery systemu Samsung nie podał. Nie wiem skąd ten brak cierpliwości, ale tak będę geniuszem, który napisze, że ma betke 😎. Jest oprogramowanie beta, to czekajmy teraz na Alfę, a jej data premiery póki co jest jedną wielką tajemnicą, ale podobno pod koniec Października, czy do końca Listopada ma się pojawić Oficjalne oprogramowanie 🫡
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Nigdzie nikt nie pisał że będzie 4 października, nie wiem skąd te informacje, na razie trwają beta testy i to od nich zależy. Na obecną chwilę system ma dużo błędów I chyba nikt takiego nie chciałby otrzymać, trzeba czekać.

Nie myl oficjalnej premiery Andorida 14 przez google z oficjalnym wydaniem przez producentów sprzętu bo to całkiem inne kwestie.
AnnaMaz
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @Jakubek81,

Niestety konkretne daty nie są znane, gdyż w dużym stopniu zależy to od ilości błędów wykrytych w oprogramowaniu oraz czasu potrzebnego na ich wyeliminowanie i wdrożenie nowych ulepszeń.  Mogę zapewnić, że programiści ciężko pracują, aby jak najszybciej wydać najnowszą aktualizację! 😊

Miłego dnia!

Have a good day! ☀️