Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android 12 One Ui 4 ver. beta - problemy z routerem

(Temat utworzony: 01-11-2021 09:43 AM)
315 Wyświetlenia
Zdziczaly
Apprentice
Opcje
Witam. Zarejestrowałem,  się do programu beta testow i pobrałem Android 12. Wtedy zaczęły się problemy z internetem stacjonarnym od dostawcy tv kablowej w systemie DOCSIS, których nie powiązał bym z nowym Androidem na początku. Co 40 min resetowało mi się połączenie internetowe na modemie. Wymieniono mi w ciągu tygodnia 2 urządzenia i pełne okablowanie w mieszkaniu. Miałem to szczęście, że kolega jest pracownikiem technicznym i to on do mnie przyjeżdżał. Po tygodniowej bitwie z tą usterką coś mnie tknęło i wróciłem do Androida 11. Problem zniknął.  Byłem zdziwiony choć mój kolega bardziej. Niestety nie mogłem czekać do aktualizacji bety Androida 12, która nie koniecznie musiała to poprawić.
0 Like
2 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Zdziczaly  Na forum beta był temat że są problemy z działaniem routerami Vectry.

https://eu.community.samsung.com/t5/pytania/roz%C5%82%C4%85czenia-internetu-stacjonarnego/td-p/41493...

BeataPe
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @Zdziczaly ,
z każdą aktualizacją wersji beta notowane są kolejne usprawnienia i zmniejsza się ilość zgłaszanych problemów, również w zakresie łączności bezprzewodowej. Przykro mi, że nie udało się rozwiązać opisywanego przez Ciebie problemu szybciej.

Pozdrawiam
Beata

0 Like